10 Julai 2008

TiNGGiKANLAH RASA CiNTA ANDA

novel:MOTIVASI KASIH SAYANG MENBINA RASA CINTA
DR.HM TUAH ISKANDAR al-hajuisshh..ni aku copy dari buku ni doa untuk wanita2 yang ingin cari jodoh.. hhehe
lucu je bunyi nye kan.. tp itulah.. mgkin ini doa slh satu yg terbaik bila kita selalu amalkan..memmang khursus untuk wanita..

..Dengan nama ALLAh yang Maha Pengasih,lagi Maha Penyayang.Ya TUHAN-ku,aku akui kekuasaan-Mu,nikmat lagi rahmat,buat diriku tak terbalas olehku,ya ALLAH.

Ya TUHAN-ku,hamba_mu ini mensyukuri,rahmat yang KAU beri,umpama rezeki,melimpah ruah.ya ALLAH.ALhamdulillah.

Dengan rahmat-MU,Ya ALLAH,KAU pertemukan kami,maka,satukanlah hati kami,titipkanlah rindu antra kami,mekarkanlah cinta antra kami.LAntas,peliharalah kami ya ALLAH,dari bisikan iblis yang datang menggoda,agar kami sentiasa teguh dalam syariat agama.

Ya RAHIM,permudahkanlah jalan jodoh kami,serta dipermurahkan rezeki kami.

Jadikanlah kami antra pasangan yang bersyukur.Dengan rahmat-MU,ya ALLAh,lagi sinarilah hati kami,dengan nur iman yang bergemerlapan,agar kami tidak hanyut,dengan doadaan dunia,yang hanya pinjamna semata.

Amin,amin.ya rabill A'lamiin...... sekarang aku gemar baca buku2 untuk motivasi diri ni. pengalaman dan kisah2 hidup org lain kadang2 kita juga boleh buat pengajaran buat kita.. ishh best nanti aku nak beli lak satu lagi buku ni.. jommmmm korank juga harus adeeee... ^_^

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx