30 Mei 2011

Drama NORA ELENA di adaptasi dari NOVEL "kasih yang suci"KEPADA para peminat novel Alaf 21, jangan lepaskan peluang untuk memiliki novel terbaru bertajuk 'Kasih Yang Suci' hasil nukilan penulis baru iaitu Meen Zulaikha yang kini sudah berada di pasaran.

Novel yang membelai perasaan ini mampu membuatkan anda sayang untuk meninggalkan walau satu patah perkataan pun. Sepuluh tahun lalu, kesucian Nora Elena dinodai. Andai masa boleh diulang kembali, pasti jiwanya tidak punah. Tapi dia sedar, takdir hidup tidak memihak kepasa sesiapa. Saiful Idham, tunangnya pergi kerana tragedi ini. Tiba-tiba muncul Seth menawarkan diri untuk menjadi suaminya. Nora Elena keliru...

Tapi mengapa Elena menjadi wanita asing dalam perkahwinan mereka? Rahsia yang selama ini disimpan kemas, akhirnya terbongkar. Sebenarnya, Sethlah lelaki durjana itu. Menodainya atas alasan kerana kasihnya yang suci! Benarkah?

Apakah kisah seterusnya? Apa yang harus dilakukan oleh Elena terhadap suaminya? Mampukah perkahwinan mereka bertahan?

Segala-galanya dalam Kasih Yang Suci..


 ------------------------------------------------------------------------------

Kalu nak lihat dengan debaran nya kisah itu.. sekarang sudah ditayangkan di slot akasia TV3 .
Setiap isnin hingga  khamis jam 7.00-8.00malam !! yang dilakonankan oleh watak Aaron aziz, siti saleha, Zul ariffin, shah iskandar,ana dahlia, wan sharmila,erry putra,fateen, dan ramai lagi lahhh.. hehe!
siti saleha & aaron aziz sebagai nora elena & seth tan!

sebahagian dari barisan pelakon² NORA ELENA !

 demaaaammm seth tan keramaian gadis² diluar sana.. hehe!!!
Tapi i suka malikkkkkkkkkk.. oppsss!!
nice drama.. ;) 

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx