23 Februari 2010

menu yang melansingkan badan....

(hehe tajukkkk tipuuuuuuuuu..)
Kadang² kuat makan.. kadang² lansung tak makan..


aioooOyOO! inilah saya.


tapi apa jadi hari ini...?

..takde apa-apa yang berlaku cuma.. pagi² lagi sudah sakit perut.
sampai ofis... tak makan pun.bila tengahari rasa lapa datang.
hmmm.. mula lah dok memikirkan apa yang nak makan.


pilih dok memilih..
teringat akan "rojak kuchei"
tapi kesungguhan untuk memandu itu sangatlah tidak menarik perhatianku..

jadi.. saya ambiklah keputusan yang pantas dan senang...

he

he

he

he

he

canai cheese cicah susu...
...confirm balik kerja..makan yang heavy... makkkk masak sedap²iyo! :P

fakta : KECANTIKAN WANITA


Untuk membentuk bibir yang menawan, ucapkanlah kata-kata kebaikan. Untuk mendapatkan mata yang indah, carilah kebaikan pada setiap orang yang anda jumpai. untuk mendapatkan bentuk badan yang langsing, bagikanlah makanan dengan mereka yang kelaparan. Untuk mendapatkan rambut yang indah, mintalah seorang anak kecil untuk menyisirnya dengan jemarinya setiap hari.

Untuk mendapatkan sikap tubuh yang indah, berjalanlah dengan segala ilmu pengetahuan, dan anda tidak akan pernah berjalan sendirian. Manusia, jauh melebihi segala ciptaan lain. Perlu senantiasa berubah, diperbaharui, dibentuk kembali, dan diampuni. Jadi, jangan pernah kecilkan seseorang dari hati anda. Apabila anda sudah melakukan semuanya itu, ingatlah senantiasa. Jika suatu ketika anda memerlukan pertolongan, akan senantiasa ada tangan terulur. Dan dengan bertambahnya usia anda, anda akan semakin mensyukuri telah diberi dua tangan, satu untuk menolong diri anda sendiri dan satu lagi untuk menolong orang lain.

Kecantikan wanita bukan terletak pada pakaian yang dikenakan, bukan pada bentuk tubuh, atau cara dia menyisir rambutnya. Kecantikan wanita terdapat pada mata, cara dia memandang dunia. Karena di matanya terletak gerbang menuju ke setiap hati manusia, di mana cinta dapat berkembang.
Kecantikan wanita bukan pada kehalusan wajah. Tetapi pada kecantikan yang murni, terpancar pada jiwanya, yang dengan penuh kasih memberikan perhatian dan cinta dia berikan. Dan kecantikan itu akan tumbuh sepanjang waktu.cantekkan wanita ini? =]

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx