3 November 2011

Gift-jersi MU !! yaaaayy!!


Maunya tak happy bila dapat baju MANU dengan siap nama okay! ;)

sape bagi? ni fren dari FB yang bagi... sebagai hadiah hari jadi oktober lepas  juga la.

Kenapa 9... hihi my faveret number dari kecik lagi. banyak kenangan dengan angka 9. Bukan kerna Berbatov! Kalu permain man u yang jadi pujaan hati saya kini sudah join Real madrid! hihi sape lagi CR7! ;) hagaknya nak tukar ke angka 19 jer nanti... hihi.. bukan pasal Ramli tu.. tapi ‼ 19 kan tarikh lahir saya. tetap diselitkan 9 situ. okaylah kot... kenapa nak tukar.. hihih sebabnya 9 kini bukanlagi pujaan hati. hahah! whooppsss.. maka itu saya perlu satu 1 untuk menggantikkan sesuatu yang baru! hamboii.. korang tak paham. tak payah paham! hahah nanti pening.. hiihih ;)

okaylah..saje je nak pok pek kat sini. akhirnya saya milik jersi MU lengan panjang.. yayyyy!!!

Rezeki seorang Nelayan dapat RM16,000.


Tuah ayam nampak dikaki.. Tuah manusia...tiada siapa yang tahu. bertuahnya lelaki ini ;)


IKAN GERGASI. Seorang nelayan tidak menyangka memperoleh wang sebanyak RM16,000 selepas kejayaan menangkap seekor kerapu gergasi semalam.
Ikan seberat 200 kilogram (kg) itu dipercayai ditangkap menggunakan pukat kira-kira tujuh batu nautika dari pantai Miri, Sarawak.
Kejayaan menangkap ikan itu menarik perhatian ramai termasuk seorang pemilik restoran yang membelinya pada harga RM16,000.
Spesies kerapu gergasi yang turut dipanggil sebagai kertang itu mampu membesar sehingga dua meter panjang dengan berat 400 kilogram dan mempunyai nilai pasaran mencecah RM70 sekilogram.sumber: harian metro

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx