29 Jun 2011

tetiba nak makan pizza!


step 1
step 2 (same je dengan step 1 tu kan.. haha!)
step 3... NGAP!! tetiba guna tangan! apaaaaaaa daaaaaa!

Sebenarnya..tadi  saya lunch ngan lina di Spring,Kuching! Lina makan nasi ayam.. tapi saya berkeinginan nak makan pizza! boleh tahan saya makan kali ni.. 6 dari 8slice habis dahhh.. ;) 2 lagi saya tolak sama lina. 

pastu lalu kat area ni.. lina tetiba nak mbilkan gambar saya duduk sini. haiiee pelik ni..biasanya saya yang beriya-iya nak suruh dia snapkan.. hehe! papepun..layan! cantek juga kali ni serba merah!
Semalam pun saya jemput anak buah saya balik sekolah. Kekadang nak tunggu dari jam4 saya balik kerja... ke 6.30pm Ijan kuar kelas.. saya selalu lepak² kat kedai makan dulu.tak pun jenjalan tengok barang². Semalam saya hanya duduk diofis tunggu cukup jam.


Jemput jer ijan kat sekolah dia. Ajak dimakan dulu. Kebetulan petang² memang bikin lapar. Kebtulan dah lama tak singgah KFC.. kita berhenti dulu untuk makan malam sekali. 
ini ijan.. sekolah kat st.josepth! gitu ke ejaaaaa... !!! tingkatan 2~
semalam Kuching hujan belah petang.. sampai ke malam cuacanya dingin jer.. ;)
(aku rasa apa yang aku ni update tetiba masuk bab lain kan.. ape yang aku ingat semalam aku taip jer.. hehe! rojak lah catatan kali ni... ;) janji ada muka saya... okaylah tu.. weheeeeeeeeeee! 

video klip Tomok & Ayu !! sweet bebeh!


saya pun nak macam ni!!


selamat pengantin baru  TOMOK & AYU!! 

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx