29 Jun 2011

tetiba nak makan pizza!


step 1
step 2 (same je dengan step 1 tu kan.. haha!)
step 3... NGAP!! tetiba guna tangan! apaaaaaaa daaaaaa!

Sebenarnya..tadi  saya lunch ngan lina di Spring,Kuching! Lina makan nasi ayam.. tapi saya berkeinginan nak makan pizza! boleh tahan saya makan kali ni.. 6 dari 8slice habis dahhh.. ;) 2 lagi saya tolak sama lina. 

pastu lalu kat area ni.. lina tetiba nak mbilkan gambar saya duduk sini. haiiee pelik ni..biasanya saya yang beriya-iya nak suruh dia snapkan.. hehe! papepun..layan! cantek juga kali ni serba merah!

5 ulasan:

  1. Lamak dah sik singgah d the sprong... Buleh thn asa pizza d sia.. Pernah cerik sekali ria tek..

    BalasPadam
  2. kiki pakai ape pun cantik :p

    BalasPadam
  3. adoilah,
    tetiba tekak nie teringin nak mkn pizza lah plak,
    adoilah.....
    sedap tue,
    nyum nyum...

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx