8 April 2012

Penyokong Sarawak "Gallore Buceros" is the Best !

Gallore Buceros!!!
kalu teror cari aku disini!!!-seriussss aku nampak aku kat situ. HAHA!


Rasanya inilah peminat team yang paling happening dan sporting! Malam tadi dah semakin banyak yang berkumpul kat sini.. makin besar pulak rasanya yang join group GB dah. Congratulasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii GB! :))

Okay,berbalik cerita bola!

Ini kesebelasan barisan Sarawak yang turun menentang Kelantan,di Stadium Petra jaya Kuching Sarawak!
sumber: nizam H fansurie

Tak ketinggalan banyak juga penyokong dari kelantan yang datang. Aku kalu diikutkan nak duduk kat tepi jer malam tu sama-sama cousin dan abang ipar.. tapi aku tak leh tahan nak meriuhkan bersama GB. Memang tak leh weh.. dengan nyanyian.. bunyi music.. dorang memang happening giler. Aku terus ke sana,jumpa kawan² aku. haha! Padahal.. saje nak kasi peluh-peluh sikit,sebagai senaman. Tapi banyak yang bagi komen.. penyokong ini lah yang paling Gempak ! :) :P

Aku memang takde masalah nak ke sana. Even dorang ni muda² dari aku.. tetap jaga aku macam adik dorang! seriussss.. :) dorang memang Best! ini dia sebahagian dari mereka...

gegurl !!-boleh jer jumpa kawan² baru :))

Dah macam sesi bertemu peminat ini.. hahaha!! 

Apa-apa pun memang super Best , bila dapat join GB !!  yang penting malam tadi sarawak dapat menjaringkan gol. masa ke 2 barulah Kelantan menyamakan keduduakan 1 sama. Tak sangka Sarawak juga mampu bersaing dengan lebih baik musim ini. Tahniah jentera sarawak!! :))

ok aku bubuhkan video jaringan yang Sarawak telah membuat lebih kurang 30,000 ribu penyokong berkongsi kegembiraan semalam... :))))))))))))))))))))))))))))))


Pada minit ke-12 pasukan Ngap Sayot memperoleh sepakan percuma di luar kotak penalti setelah Joel Epalle diasak dari belakang oleh pemain Kelantan. Guy Bwele tidak mensesiakan peluang keemasan dengan melakukan curling shot dari jarak 25 yard ke sebelah kanan gol menewaskan Mohd Shahrizan Ismail.(copy)


Cerita lagi best :(klik--> sarawak(1) - (1) kelantan


Amin Ya Rabbal A’lamin..

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx