6 Oktober 2011

WOW.. sexy-nye Dato Siti Nurhaliza


bukan gambar ni..
photo sumber google


mana.. maana??!! gmbar dibawah ni.. ler ;)


sexynya dierrrrrrrrrrrr masa kecik wat fashion show  ;) hawaiiiiiii lagi.suwiitt!!
saya Xkisah dia kawen ngan datuk K.. hihi sebab datuk K very d gentle-man! wow-tetau jer hakak ni kan.. hihi!! ;)
tapi ct sangat cute :P sukaaaaaaa ler!ko tak suka ct?? mesti  ko tak comel masa kecik.. sebab tu ko tak suka . jeles lettew!:P haha! just kidding-jangan lah marah yerr

alaihaiiiiiiiiiiiiiii.. comelnye dari kecik sampai besar ;)
sumberphoto: minaq_jinggo
Ha-hA-Ha!! korang ni dengar sexy jer serbu terus blog i kan.. hihii
.. sekarang Datuk K jer lah yang punya Dia hihihi ;) **sayang to'ti :P


note: maaf akak ct..sebab tempek gambar nostalgia akak kat blog.. !
 CEH.. poyo camlah Ct ni baca blog aku! :)

2 ulasan:

  1. hehe senyuman dia pon da seksi =)

    BalasPadam
  2. malu-malu sendiri ni sebab cepat2 buka blog kiki lalalala.

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx