29 Jun 2008

KAMi THE MOViE

bestnye bila dpt berkumpul ngan anak2 buah ku ini..
Wajah-wajah kami yang happy gitu...
tengok saja pada si cecep .. bijak no..ajak buat muka nakal.. hehe~
wahhhh .. bonda pun menyapokkkk sekali.. best2.. hehe~
hehhe riuh rendah je dgr sore2 kami ni ..wahhh ~

sungguh kami amat kami camera.. weeeeeeeeee!!
wahh itu minah arabian tu..ade yang dari korea.. wahhha macam2 ade lah...
oppssss!! makanya ijan yang baju merah itu merajuk ama beta..pasalnye.. dia suka wat tak betol dpn camera ku. jadi saye terus je marahkan dia... tp lepas itu i suh je dia say peace kan.. tp dia buat derk je.. la... sungguh sedih hati i. lepas tuh... cian lak tgok dia.. i pandailah mbik hati balik kan... sbb i kan fhm bila perasaan itu dtg.. hehe la~la~ i pujuk la suh dorank beli burger.. waduh baru dia senyum. ijan tuh.. kuat pendam perasaan.. kalo mak dia marah dia boleh thn tak ape2 ok..tp bila kita say yang baik untuk dia. sure situ2 jugak airmata dia kuar. "tu la org yang sensitif.. wahhh saye juga"dats y..... saye faham kenapa dia sering buat derk je. ^_^
occay... malam ni kami amat gewdik.. wahaha janji enjoyyy!
occayyy... berezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!

>> ackeli malam tadi aku tak jadi nak kuar ngan kakak ku pun.. katenye cancel... last2 dorank pun dtg umah jugak.. ape lagi.. jumpa anak2 buah ku ni.akceli dorank ni.. kalo tak dikisah macam2 dorank buat. dgn sesi bergambar dgn beta ni.. harr..salah satu dari tujuan untuk buat mereka duduk dia.. wahh pintar itu macam saye.. hikhik ^_^

5 ulasan:

  1. http://comment.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewComments&friendID=86318105&MyToken=d20677f4-28ec-4bcc-b4cc-96c7f74138f9

    kiki..cuba tgk link ni
    watashi browse myspace watashi yg berkarat gilersss
    tetiba ada org antar komen pic of u!
    ahaks

    BalasPadam
  2. watashi:
    tak lengkap la u.. camne nak tgok...

    BalasPadam
  3. hehehe.. sukaaaaaaaaaaaaaaaaaa tengok gambar2 nie.. anak2 buah mu memang pandai gediks ok.. sama macam ko jugak, =P hehe

    BalasPadam
  4. comel n ghami tol anak buah mu neh..soka aku tgk pic neh..mmng cm gambar pilem aaa..:P

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx