13 September 2008

BERBUKA Di Mc.Donald

Dengan kelewatan aku balik petang semalam .. tetiba plak akak aku imah aku call... ajak berbuka bersama. waahhh rezeki jangan ditolak... aku setuju join dorank.hiksss ape lagi dikata jumpa kat MCDonald.. walamakkkkk ayamm!!! even aku tak pose pun.. gwe bersera aja untuk makan.. hahahha!!
sesampai je kat situ.. faiqah menikmati skrim.. wahh gasak ko peqah... orang lom buka lagi dia dah syorga dah situ..
na si comel angah.. hikss dia tnyang gigi burokk dia tu... org yang palaing kedekut nak senyum>angah lah org nya!
habis ko peqah..melantak kentang plak dahh... sehh aku harus mbik kesempatan untuk snap snup pix ni..
akak aku dan angah...
ni abg ipar ku paling sporting.. faizam aka kedil>> dia keje jpj tu...
ceaaa.. ni yang ku pesan.. nyumnyummm enakkkk ahh
feqah budak paling melawan... byk songeh pun dia jugak.. over manje pun dia punya. dia ngan kakak aku selalu bertengkar..cara dia bercakap cam org tua tau tak... "ceredit" hiksss
same ke? tak kan.. ade iras je =D nama je adik badik.. tp aku ngn adik laki ku mmg tak boleh blh la muka tu.. mesti org tau kami adik bradik.. tp aku nampak cam adik sikit lah.. wakkaaka larikkkkkkkkk!!

kami bersurai dalam jam 7.30 Pm gitu... si ngegeh ni la yang over... apakah?!!

lepas makan tu .. aku jumpa pyzan jap.. dalam 1/2jam aku chow..... tak leh jumpa lame.. gwe udah kecapekan..satu hari untuk ofis keje pun tak leh buat.itulah yang buat aku rasa letih..aku tido awal malam tadi.. ZZZZZZZzzzzzzzz !!

click here!!!VOTE 4 ME!!!!

9 ulasan:

  1. im your favorite reader here!

    BalasPadam
  2. i think you add more info about it.

    BalasPadam
  3. game for mobile phoe?

    about wat? =)

    BalasPadam
  4. ayam mcd sodap kan.. huhu

    BalasPadam
  5. ceera.
    asal ayam suma nya sedap bagi aku ..=D

    BalasPadam
  6. ki..husband mek kenal ngan abg ipar kitak..schoolmate nya dolok rah St Thom..

    BalasPadam
  7. mummysyafie.

    aok nya dolok sekolah sia.. hiks..
    lak mek tanya nya

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx