31 Oktober 2008

GARA² ceera AKU KE MCD ^_^

>>> semalam kita punya rencana yang agak best la kan.. tapi terdahulu aku haruslah menjemput zie kat ofis dia.. maklom saja ni pompuan..ade je hal dia sakit perut lah..tapi ok lagi pasal dia tak batalkan agenda semalam..aku ni punya lah baik hati,aku belikan je la dia pil sakit perut tu.."padahal dia yang pesan..hahah saje nak mbik nama aku yang belikan..tp benaran deh saya belanja dia beli ubat itu.. kehkehhekh kan zie? demimu aku rela cehhh....*drama²

*yang kat tulisanAKUtu.. ubat itulah.. tp aku dah teredit.. *terasa diriku cantek la kat situ..wahh *larikkkkkkkkkkkkkkkk!!

ok..kita mula gerak untuk mengisi perut aku yang kosong dari tengahari tak makan..

gara² ceeramoon lah aku terheret nafsu makan ku ke mekdi jugak.. wakaka. bak kata ceera even kita jauh tp kita boleh makan sama . kan kan? hurmm jadi seumpamanya ceera tu ade sekali lah* fantasi babe!

meh.. tunggu turn ni.. adoila.. perutku sudah kecorong*** ceh ayat adam af ..keroncong!! harus ada je pixnya kan..kerna setiap gambar amat penting untuk dijadikan bukti.. =D

..kali ni ..american pay u! tp zie pakai dulu aku nya.. pasal malas mau pergi bank... ^_^

ceahhh...* ngelat kemana dulu pix ni kan.. hahah gini kayaknya org2 yang teringatkan mekdi.lalu singgah ke sini..

aku biasanya ginilah.. bila nak mbik sos.. pam ke masuk kat dlm tu.. tak suka aku nak pakai yang piring kecik tu.. * so laen kali korank kalo nak extra sos.. bubuh ke dalam box ayam tu la..

ceh siap makan bubur lagik.. tapi ambik yang small je.. tu pun slow je aku nak habiskan..bukan kenyang.tapi panas... lain lah cam zie.. kulit mulut dia dah sama cam kebal dgn panas....

ni pompuan nya. pose je lebih.. padahal lom lagi ready nak makan.. wakaka tp itu kan harus dalam drama photo ni.

ni pun sorank.. berlagak je lebih.. wakakaka.. siap angkat2 lagi botol tu.. a.. nak gtau sebenarnya.. kitorank malas nak kedepan nak mbik straw nye.. **** gasak ko la nak senget kepala ko nak tgok pix aku.. ahhahah!!

>> jam 7pm gitu,kitorank ada agenda lain plak.. so.. pas mkn2 terus je kitorank blah dari McD.! maksih mekdi... bagi aku rasa syorga kenyang kerna ayammu sungguh nikmat..

5 ulasan:

  1. hahahaha...mulut org tamak + rangkus mmg serba serbi kebal ki. Ko suh makan bende alah panas²...ok no problemo babe. sepantas aku licinkan tanpa ade melecur bagai..hahahaha

    **berlagak siottt..ngehngehngeh**

    pssttt gambo ko yg cantik tuh...tgkkk lerr caper photographer die..lalalalala

    :P

    BalasPadam
  2. kan, ayam mcd setap kan.. pedas lak tu.. aku suka amik yang spicy..

    eh, semalam pun aku melantak bubur gak, yang small gak, hehehe

    BalasPadam
  3. amboi amboi.. zie nak bermanja² nhan kiki la tu

    BalasPadam
  4. amboi amboi amboi kiki,
    sedap nyer mkn,
    nak skit blh x???
    nak ke srwak nie,
    heeheehehehe

    BalasPadam
  5. mana straw? :P

    skg mmg musim ngidam mcD agknya kn kiki..hihi.

    gewam tgk aym yg kiki n zie mam tu..
    sdpnye.. :D

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx