15 November 2008

AKU JADi PRiNCESS...

cam princess tak haku? wakakak

(jgn tertipu oleh gambar)


♥sapa yang teror nak buat header aku ni ahh... ???

♥nak wat aku pakai crown camni.. pastu aku duduk kat atas nama "kiki diaries"..

♥ni wat aku rindu kat en.cikly ni.... kalo dia ada mesti dia rajin edit pix² ku...

♥aku sudah ketandusan idea nak wat header tu.... aahah~

♥kalo ade yang terajin tu..meh email kat aku k... ladykiki9@yahoo.com

5 ulasan:

  1. kau imposed guna pic funia ke?..teringat member aku majuk sbb kena imposed dgn dress mcm tu gak..majuk la sebab dia LELAKI...hehe..

    BalasPadam
  2. wah!!! kacak, kacak!!! gne mok polah giya? haha ;p

    BalasPadam
  3. cam princess menunggu prince nye :P

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx