23 November 2008

GENERASiKU..

HAHA~ ni aku kenalkan anak buah pompuan yang aku ada....

nilah mereka yang lebih lagi over dari saya.. wakkakak~

faiqah... tahun depan masuk darjah satu dah.. last exam dia dalam num 1 dalam class.. wah vangga haku kalo anak buah aku cerdik² ni.. kalo dia bercakap mengalah kan mulut orang dewasa ok..!! segalanya lah dia lebih!! paling best ngan feqah ni..dia pantang je kalo tengok kita cantek² dengan make up, rantai..ko pkai gelang.. sahh.. mata nya kan tengok koooooo je. pastu dia memuji sambil tunjuk jeles dia. haittttt!! tapi best leh jadi geng aku.. kehkehekhe...

nurul harmiza.. rasanya aku je panggil dia nurul..yang lain tu call dia miza. mata besar... muka cantek... kalo tgok lame rasa je nak mbik muka dia tuh.. kehkehkeh yelah.. cm arabbb+ omputeh. abang ipar aku ada mix hindi... tula muka dorank cantek. tahun depan pun dia masuk class 1. dlm class tadika -pun teror num 1 jugak.. hehhe ke kat sri aman tak ramai yang pandai.. tapi kuat cegeng..kehkeh.. same lah over tau nak jugak ada barang make up sendiri. apa kes!! aku tak pakai eyes shdow pun dia dok tegur tau.... haoyaaaaa nanti nak je wat photoshoot ngan budak..mesti best kan... hahaha menyimpang lak cerita ku.

azah ni,kuat mkan tu badan dia.. kedebok..! tp kedebok segala bukan satu hal untuk dia suka bergaya. iya dah nama perempuan... kasut aku mmg selalu jadi mangsa untuk dia catwalk dalam rumah. aku ni bising arr..tak suka kalo kaki kecik masuk high heel aku yang besar.. memang berpotensi nak rosak . aku kasi sound.! hahah~ payah korank nak tgok time raya dorank nak pakai selipar je... nak hambik bertumit jugak.. hurmmmm.....


anak buah aku suma nya rajin bab PERASAN nak memasak,mencuci pinggan dan mengemas rumah.tapi mesti selalu ada rajuk merajuk if betiga..dornk ni kdg² tukar partner... bila dah ade partner yang sesuai time tu..startlah ejek ngejek yang sorang.bila dh sorang terasa bermula lah pertangisan pastu..keheheh pastu baik lagi... biasalah kanak-kanak. kanak² je ke gini... hhehehhe~??

u seeeeeeee!!! bagus² pelapis genersiku.. wakakkak~ suma tak nak kalah weyy......

6 ulasan:

  1. semua masih kecil2 ek.
    t besar sure cumel mcm kiki..hehe :P

    BalasPadam
  2. cantik nurul..
    hak hak...
    blajar lek lok yer nuru..

    kiki, kim salam nurul..

    BalasPadam
  3. hahaha! kiki!!! kmk suka gambar yang paling last tok! charlie's angels! ;) hehe... gine rasa da anak buah, o... kmk mok juak... mun da anak kedirik agiklah bagus... wakakaka ;p

    BalasPadam
  4. Tang sepasang jak muka kitakurang tok hoh ehek XD

    BalasPadam
  5. chumelssss....

    mcm mak saudara diorg gak

    BalasPadam
  6. posing maut tu tak tahan... hehehe

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx