2 November 2008

HARGAiLAH..


hahha~ aku pun tak faham.. kenapa kita ni sering je mbik pix dalam kereta.. kat ofis jarang plak aku..cam tak best je.. mayb di sebabkan faktor2 ini..

♥ bila kat luar.. cahaya matahari itu lebih semula jadi.. dan leh menunjukkan gambar yang jelas can cantek.. yahhh** gasak ko..!

♥kat ofis or rumah agak suram kerna lampu yang ada tu.. tapi depent dengan cahya lampu² jugak..

♥tapi aku sedar sumanya tu... tapi aku tk pernah salahkan cahaya² yang ada..

♥kerna sumanya berpunca dari handpon aku yang tak sejelas canggih camera korank..^_^

♥apa² pun .. aku tetap sayangkan handpon aku... tanpa haNpon camera itu, sesak juga nafas aku... hahah
~


♣...pengajaran nya kat sini♠
♥♥♥ baik buruknya harta anda.. anda harus hargainya.. kerna disitu pasti ada yang lebih ternilai untuk anda♥♥ cehhhh..~ ya benaran seh...
♥♥gitu juga manusia,anda harus hargai setiap apa yang dinamakan hati.... seharusnya anda hormati rasa hati setiap orang. kerna menghormati seseorang buat anda lagi dipandang mulia.. sekian~

♣♣ renung-renungkan dan selamat beramal ♣♣

6 ulasan:

  1. org cantik ambik kat tempat gelap pun tetap angun... :)

    BalasPadam
  2. Fenomena biasa main kamera tu....anak pompuan i suke sangat ambik gambar cam ia.

    BalasPadam
  3. haah ade kebenaran disitu.. :)
    kna hargai pe yg kita ade.

    ok pe pic2 kiki.
    posing pon ok je..
    tak kisah da kkdg bground tu.huhu

    BalasPadam
  4. muahahaha! terdedah juga akhirnya rahsia wanita yg suka amik gambar kat dalam kete.. kahkahkah! ;p

    BalasPadam
  5. eh .. dedahkan juga kenapa wanita suka mandi berjam2 lamanya? kehkehkeh! ;p

    BalasPadam
  6. ye... marilah kita menghargai apa yang ada dalam hidup kita..

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx