4 November 2008

LAST DAY JUMPA VP

OOwhh ya.. hari tu saya terlupa nak story pasal peyzen yang i nak kasi tu kan.. heheh

hiks... aku jumpa kak VP pasal nak pesan brg untuk ceera.. dan untuk si nisa comel tu.. hikss...

jumpa tu pun depan ni je.. dat day tak sempat nak bawak Vp jalan²..kerna saya ada urusan lain..

tula.. bila dah rasa serasi bersama..terasa plak perpisahan itu.. ni last aku jumpa VP.. time dorang balik aku tak sempat nak HANTAR kat airport.. aku kerjo.. huhu~ neway.... saya sukakan Vp dan en.laloque dan nisa yang sporting itu.. moga berjumpa kembali....

4 ulasan:

  1. insyallah nanti leh je jumpa lagi..

    BalasPadam
  2. nanti jumpa aku plak eh, hehehehe..

    BalasPadam
  3. heehehhe...kak vp n en. laloque nak bezzz!!! sport gilerrrr :P

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx