11 November 2008

SEJAM BERSAMA Zie

lunch.. bersama zie..

muka dia pucat benar hari ini... rilek owcey.. beta selalu bersama kamu baik masa seneng maupun susah.. ^_^

b strong babe.. sekurangnya bila ada wanita ini.. lehlah rsa diri saya ditemani.. dan saya selalu menemani nya juga... heheh~

sebelom makan .. ke toilet dulu.. haha~ sempat ok... saje nk tempek..pasal hari ni tk byk snap2 pix...

hahah~ baru je mkn sunday..hari ni mkan lagi 'butter chicken rice'..sedap.. tapi kalo aku betol2 lapar je lah pesan yang ni.. kalo sudah kenyang.. nasi ni cepat memuakkan ... hahah memuakkan? cehh

botox KA? NO NO NO.. hahah zie pun ckp muka saya sudah berisi.. uwaaa... ( sekrang aku gigih makan ok)

sikit garang kat muka kerna tiada senyuman yang ikhlas.. wakkakakak~

zie tak makan...dia minum je..makan² smbil berkongsi masalah.....dok buzy talk about sweet talkers.. uwekkkkkk !!... tapi setakat nak lepaskan yang terpendam tu.. bla~bla kitorank... pastu balik terus.. hahaha~ nampak sungguh kami bersahaja hari ni...

11 ulasan:

  1. :( nampak li jwak muka aku yg dlm kesedihan baruk kak nangis ow...hemprhhh..what to yunk.

    biar jak la..lak kta huha² puas² carik org laki..hehe

    BalasPadam
  2. redbloodsnow..

    hiks ok.. sikpa slow.. org laki tok byk..mengarei jakkkk dakya.. tp yg better kita mmg payah nak jumpa.. juz folow jalan yang terang untuk kita lah k..
    Hikss... dunt wory.. just take time to realize apa yang berlaku...
    dan just redha kalo itu ketentuan k.

    ^_^ senyum kit.. hehhe

    BalasPadam
  3. kiki lebioh elok ikat rambut kot... tapi tengok lepas pun ok... mungkinj arang ikat rambut nampak kelainan sikit

    BalasPadam
  4. comel la adek akak sorang ni..suka tau enngok muka dia...kiut jer..

    sedap ke dek butter chicken rice tu?? akak tak penah mkn tau..sian kan..:P

    BalasPadam
  5. kiki n zie,

    bila gik mok ajak mek lunch tok?dekat ada jak opis mek ngan TJ.hehe..
    kim salam ngan zie..

    BalasPadam
  6. hye kiki

    send my regards to zie..
    nampak matanya ya.. sik pat tapoks...
    :)

    take care

    regards ~ Ms. Tulip

    BalasPadam
  7. nampak sungguh muka zie tu bengkak2, nangis la tu.. hurm...

    BalasPadam
  8. hai yayang,,, ape kabare,,, waras?? lama tak nampak,, hehehe semakin ayu kamu..
    :)

    BalasPadam
  9. aku doakan kowank happy2 selalu. jgn sedey2 ye yang..

    BalasPadam
  10. aie... kenak zie nangis?
    kembang mata nya aih..

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx