26 Disember 2008

AKSI melompat lebih tinggi!!!!



sejak dari dulu lagi aku dah try buat lompatan sambil angkat 2 2 kaki. malangnya tak bisa jugak.... disebabkan saya punya koasa tapak kaki akan support kaki sebelah saja untuk diangkat.hhahahhah tak kira²... nanti aku nak try cam ceera tu.. memang cam sailormoon lah.. kan kan kan.. linda pun best gak.. nemo, aku cayo lah kat ko...akhernya ko berjaya jugak tak pijak tanah... cuma aku tak puas hati ni.... camno aku yang kurus keding ni.. tak berjaya jugak! perghhhh!!!! akceli kaki beta dah terangkat 2 kat situ..huhu angkat sikit lah...pasal photoghaper dah snap time pijak tanah..hanya kasi 1 pix lompat ni je.. ni je lah aku tempek.... =(


note: ceera,nemo,linda.. copy je kat sini ek..sory lambat..pc aku mmg da weng²...kejap cd itu leh tgok kejap tak..puas hati korank? ahha nanti aku empek pix lain plak..!

5 ulasan:

  1. kiki cm tak lompat jek..
    jgn mrh..huhu :p

    BalasPadam
  2. haha ceera lompt plg besttt...
    aku suka pixx ni..
    nmpk aku kurus..=p

    BalasPadam
  3. Hikhikhik.. korang ni... mcm2 aksi!!!
    Gilos ahh si Ceera..klo Cput tgk time ni..x tahu lah!!!

    Kiki, ko mcm nk tersepak Nemo je!!:P

    BalasPadam
  4. gambar aku lompat cam cacat jer, hahaha

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx