15 Disember 2008

TRANSPORTER 3 THE MOVIE

movie time!!! kali nak tengok transporter3 -13dis08-


tetiba aku terngantok plak.. mayb depan sangat..pasal kat belakang dah full.. so.. agak² lah mendongak.. haha~ cahaya skrin tu yang wat mata ku ngatok.. tapi taklah tertido pun..still lagi aku layan cita tu..


huhu~ habis cite around 10pm... hehe~ aku plak janji ngan bang marol nak follow dia balik la.. ^_^ pasal kalo aku balik sorang² seram gak malam².* tapi degil lagi nak balik lewat²... hahha~ blah dari cineplax tu..terus anta ise balik... then aku chow dulu.. abang marol still kat kat belakang tapi jauh.. hurmmm.. datang rumah,mandi koboy.... layan katil..=D

5 ulasan:

  1. teaser ceera & ciput

    http://atmosferapix.fotopages.com/?entry=1755356&back=http://atmosferapix.fotopages.com/?page=0#CommentsTop

    BalasPadam
  2. citer ni..
    baru tgk gak..
    suke part action gado2 ngn keta je..huhu

    BalasPadam
  3. halu,

    Best ke film Transporter 3? Boleh kasi review sikit tak pasal filem tu? Berapa bintang?

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx