20 Januari 2009

AKU DAN ZIE

hehhe~ harus terasa cute ma =D kan zie... kan.. ?

hari ni happy bagi aku.. coz hati saya happy ^_^ so happy la... dat y hari ni aku culik ni gadiz ajak lunch dengan aku. apa² pun zie kuar around 12.30pm sbab dia ade keje nak sattle lagi.. hoho~ dengan muka baik punya aku dtg jemput dia kat ofis..~

akceli semalam saya g potong rambut.. hiks.. rasanya mayb nak potong sikit lagi pendek supaya kat belakang tu nampak "U" ^_^

haha~ 2 2 mata tak sihat..tak cukup tido + ngantok... apa²pun jgn smapai tido lam ofis ye zie? hyepp siapa? not me ahh.. tu gadiz itu..wakakak~
touch up babe.. jgn tak make up.. zie riso muka dia "kesuraman" .. jom kita pergi makan. kat Xfresh??? hahah~ lawak je aku.. memori full sampai Xpress aku kata Xfresh .. xfresh fm ka? hahah~ lawak² SCR XPress namanya.. kuang²

2 ulasan:

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx