15 Februari 2009

2 princess in pink ~

seperti yang kukatakan.. 2 princess turun padang.. hahah~(siap baju aku ade cam princess ok.. mana ko nak cari baju ni.. hahah~ dengan perasaan yang sungguh nak kidnap princess redbloodsnow keluar.. (oii 2 2 pink~ tanpa dijanjikan..hanya kebetulan belaka)

masa ni odw nak ke spring..^_^ camtakde tempat lain je kan..ade motif gak ke situ. nak ta? ala.. tunggu le... kasi can aku story masa ini dulu....

buat senaman dulu.. kasi panas sikit.. baru leh kuar dengan hati yang ce.ria.! rambut ku sudah dipotong lagi. harap kalian perasan ye.^_^

aku ni.. kalo kuar ngan zie memang feel aku cam budak² sikit.. gila² pun aku.. tapi dengan zie.. dia dah lali ngan sikap den yang kadang² slow..kadang leh tahan emo~tapi emo² tak lame k.. abis kuat seminit.. pastu aku hantu haru biru kan suasana.. hahah~ tak syok le kalo kuar² mengemo segala kan. ^)^

so..aku turut nak happykan beshwen aku ni la.. tanpa dia, aku jadi terumabng ambing sikit. bukan ape.. yelah takde orang layankerenah aku.. hahaah nak serius memanjang takmo².. hahah~

ok² crita² nye pasal.. byk lagi aku nak cerita pasni.. tunggggggggggggggggu
!!

11 ulasan:

  1. chantekkkkkk la sis...so sweet!

    BalasPadam
  2. alamak,
    so sweetlor both of u,
    mmg cantek ok:)
    heheheheheehhe

    berdua kan lebih baik:)

    BalasPadam
  3. so kiut dua pinkcess ni..hehe
    i like korang pink2 :D
    ade muncung2..hik3..

    BalasPadam
  4. err salam apakah nama tajuk lagu latar ini?

    BalasPadam
  5. ramzi.. nama tajuk tok ka..

    slalu mengalah-the seventeen

    band indon tok..

    BalasPadam
  6. Pink is my faveret kaler oso... Hahahaaa...

    BalasPadam
  7. amir.. heheh sama kah? tapi mek sik brap awana pix..mek just suka pakei.. hehee

    BalasPadam
  8. amir.. heheh sama kah? tapi mek sik brap awana pix..mek just suka pakei.. hehee

    BalasPadam
  9. ko potong pendek lagi kah?

    depan memang nampak, pendek sudah...

    Yang penting tatap cumel...

    BalasPadam
  10. hehe...mcm janji jak kta nk pakai pink ooo..huhuhu.

    BalasPadam
  11. org nyer kalau rambut panjang lagi cun....tapi bergantung kepada orang nya jugak...selesa ker tidak...ada betui??

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx