3 Mac 2009

ma rambut =)

potong dan potong lagi.... ^_^


aku ni memang degil.. kalo nak itu ..itulah dia. hurmmm seperti yang dibagitau.. aku nak tunjuk rambut pendek ku.. ala victoria tak menjadi ini.. hehhe tapi oklah puas hati. even aku rambut panjang aku nampak lebih ayu.. sekali dalam 3 tahun.

ikut hati.. memang le tak nak potong.. tapi nafsu ni kuat kate potong.. arr.. nanti leh panjang lagi ape.. leh ar aku buat style rambut lain plak... lupakan lah pasal kes potong rambut.. jom layan dulu lah gaya rambut terbaru beta.. wakkakak


usaha sungguh aku nak tangkap pix dari tepi ni tau.. ginilah ghupanya....


belah ni tak brapa .. tapi ok lagi bagi aku..kalo kita tau nak meggayakannya...

tanya.. makin le mulat muka ku.. hahah~ rasanya ini yang last aku potong la.. pasal dah tahap puas hati ni. ^_^
sekian.... (aku tau,korank mesti kate.. tak cantek. lagi cantek ku rambut panjang kan.. huhu tak kisah =D

13 ulasan:

  1. nanti ko posing dengan banyak gaya plak eh.

    aku nak teliti satu2, hehehe

    BalasPadam
  2. bob style tok nak ki? ok lah ya..cute..hehehe

    BalasPadam
  3. ceera:
    ye nani la.. kene beli minyak rambut lagi woo.. hehhe

    wahhh siap lah aku kene dikritik nanti.. heheh


    tips goda.. makshi.. =D

    BalasPadam
  4. Lamak sik ngabas blog kitak tok... kejut2 nangga rambut dah pendek. Tedah lah rambut panjang reya? :|

    BalasPadam
  5. haha... kacak kiki dah eh... tp nak,kenak ambik gamba mcm ya.. mcm banduan jak ba... sayang sik pake pa nama nok d gantong rah geruk ya tek,kedak plat keta ya eh.. hehehe... baruk layan... hehee... u look younger la.. serius mek tok.. mcm budak belasan tahun.. epp.. sik blh kembang idong.. lak nampak tua 40 tahun lak... ekekekekkkk....

    BalasPadam
  6. AUDIO.. KITA YA SIK MOK SINGGAH NGOMEN NAK.. SELLU JUAK MASUK TOK.. SIKPA JANJI BACA.. DAH CUKUP YARAT..EHHEH

    BalasPadam
  7. ARPEGGIOS; hehe adoi cam BCL ke? tang mana ka iyerr... ( juah sekali beda nya)

    BalasPadam
  8. apiz: apiz ne tok.. apiz zie ka? heheh ok mak sih.. ya lah tek... kenja nak gunting.. kckZ² rambut panjang ooo

    BalasPadam
  9. oho..potong rambut lg ek. :)
    xpe ok nice r tu..
    tp da terbiasa kiki yg rambut panjang.ehehe

    BalasPadam
  10. This one nice. =)

    skullsplitter

    BalasPadam
  11. yeah... apiz ne jak lagik... hehe.. skali skala ngaco ktk duak.. ria kmk ada text nya sumthing tp kmk dh lupak whitch part kmk txt.. ada dak nya reply ka.. tedah mek tangga nya koh.. sekpa jak padahnya.. bak ilek2 jak la nak ow...

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx