2 April 2009

BERDUA LAGi.. =( Hihih =)

seperti yang dijanjikan untuk makan bersama..aku jemput zie around 12.30pm gitu..katanya yang lain pun nak ikut jugak.. so,oklah reramai syok jugak makan kan..


aku ajak zie ke area petanak.. nak g madam's tang je...

haruslaaa makan nasi aku tengari ni.. kang ptg sikit leh arr bertahan.. mee ni kalo petang je aku suka makan.. ok.. zie dpat sms kata zen tak dpt join.. tilla pun same.. huiiii! ape ke hai ni?? haha dat y aku ni kalo bab plan² mmg payah nak berharap.. hihihi sure mesti ade je yang cancel. nanti ade masa yang tak dirancangtu lah mudah nak menjadi..kan kan kan? dorang yang lain tu masing² rehat jam 1 pm tu yang payah dikit kot.. kan? takpe.. nanti kalo sure free.. kita makan ramai² k.. ^_^

mee ni zie punya.. mulanya nak makan mee tetapi tak menjadi haku ni...

tergoda aakan nasi dan curry ayam... cam nasi lemak je aku tgok ni.. hihih

around 1pm aku dan zie blah dari situ.. hmmm.. kenyang gak aku makan hari ni. oppsss hari ni kereta abang ipar aku berkhidmat untuk aku today.. esok baru leh guna kereta sendiri.. pasal baru je renew roadtax n byr insurans yooo... thanx to abg kedil n kak timah ku.. kerna kasi pinjam kereta ni..

6 ulasan:

  1. tuan puteri berdua ... ku memohon ampun, ku susun 10 jari mek tok kowh ... sori sik pat join ...

    BalasPadam
  2. sedapnye..nasik ituuuuu
    lapau=(

    BalasPadam
  3. sedap nya mee & nasi tu kan..lapar lah pulak rasa perut akk ni..hehehe

    BalasPadam
  4. wow...dah renew juak nya roadtax

    BalasPadam
  5. aihhhhh...makan lagikkkkk!!! :D

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx