5 Jun 2009

teman zie berbuka puasa

khamis- zie minta temankan dia berbuka puasa petang. aku sejak kebelakangan ni mmg jarang sangat la dinner kat umah.kalo ade pun aku sibuk² je nak kaco².btw,petang tu aku cam biasalah habish keja jam 4pm.. terus je roger ofis zie. tapi masa tu rsa cam malas nak lalu ngan ofis boy dorang yang lepak tepi tangga. tapi kerna kilat dan hujan yang lebat.. aku terpaksa je naik atas.. hmmm.... mungkin dia kata aku sombong.. huhuhu~ tapi bukan sombong..tapi aku cam tak biasa sangat ngan orang main pandang² ni. kalo dia bawak cakap takpe.. boleh la aku sesuaikan diri.

nah.. hambik ko.. nyeget kepala tengok pix aku..

aku melayan zie meluah perasaan pasal manager dia lah.. hahaha~ terus hati aku pun sakit. yerlaaa.. kalo aku pun mmg sakit jiwakk juga kot.melayan orang yang tak rasa berslh menyerah tanggungjawab kerja tu.. eeee~ cepat cari kerja baru*tetiba..sementara nak tunggu jam balik.. haha kami nyiap²kan muka dulu..


yayyy!! bila dah boleh kuar.. kami terus ke SP jenjalan. plan nak makan KFC lagi. hahahahha mesti uwek rasanya korang dengar kan.. haha tapi wa tak kisah.=D
b4 tu isi minyak dulu...maapinnn gwe,kalo pix ni buat anda mual² =D

sempattttttt!!!
kami ke tj untuk rehat.. snap snup la gambar.. tapi sayangnya pix dari my camera.. tetiba hilang. so,aku cilok je dari zie. **pelik je ngan hpon aku tu... boleh makan pix sendiri.adoiiii

bila cukup waktunya... kami ke SP menikmati ayam kfc ler. enak² oiii...
aku ngap dulu... zie kene ikut time berbuka puasa. tak tahan aku nak ngadap kfc ni lelama. hahah~ habis makan,etiba zie dapat msg dari mini. katanya nak jemput. euyyy! lagi aku syok tak yah lah aku hantar zie.. kehkehkhekhekhe ^_^

1 ulasan:

  1. tu tngh isi minyak atau tengah berposing maut??

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx