22 Julai 2009

dikejutkan oleh fea,izza dan zie??

selamat pagi kawan-kawanku
hari ni mood yang sangat menyenangkan .. pagi² aku bangun awal.. mandi awal.. datang ofis pun awal. ape kene kah? aku pun tak tau.. hahaa~ tapi aku rasa sesuatu yang boleh buat aku rasa success gitu. emm apakah? =D


meh sini aku story pasal sesuatu yang paling syok pagi² aku. masa dok sebok bergosipan sama twin yang tak serupa aku(ceera).. aku didatangi oleh sekalian makhluk paling seksi ni.. hahah happpy gila aku. asyik tersenyum jerk..

izza,zie dan fea.. baru je sampai dari airport kuching terus mengadap beta. hiks.. kebetulan laluan dari aport mesti lalu jalan ofis aku ni.. so, dorang singgah lah sekejap.kebetulan lagi pulak dorang nak breakfast kat sebelah kedai makan ni. aku tak dapat join dorang..pasal ofis tak leh ditinggal gitu time kerja.aku cuma minta zie tolong pesan belikan aku milo dan canai.. =)
petang ni mesti ada aktiviti..so dinner ngan dorang ler... adushh terasa aku plak tak sabar nak ke KL ni.. wakkka niat itu penting.. ^_^

7 ulasan:

  1. jeles:))

    syg2 ku sudah sampai..alhamdulillah....

    hehehe

    BalasPadam
  2. alahai bestnye..

    nk gak jumpa..huhu..

    xpe cm kiki ckp. niat tu penting.. :D

    BalasPadam
  3. panjangnye rambut fea.. huhu

    ate sapa drive la tu?

    BalasPadam
  4. xjeleeeeesh.;DDD

    semua cun2!!!;)))

    BalasPadam
  5. sapa kembar kitak ya??? Sekda pun mek tgk..hmm..

    BalasPadam
  6. dari airport kuching lalu dpn office Kiki? erm...

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx