1 Julai 2009

GUDBYE JUNE~ WELCUM TO JULY


gudbye june... welcome to july

sedar tak sedar..hari ni 1st of july.. sudah berada bulan J.u.l.y ok!* OMG


-happy beshday to anak buah aku ijan..
jangan dogil².. dah besar...upsr tahun NI mesti skor baekk punya oii!


START 1st of july ni jugak,cam tak best bagi aku bila datang kerja arghhh!! tak suka OH... bila hari ni parking sudah dikenakan bayaran, kene beli kupon lagi.. dah la tempat aku ni memang sudah nak parking. errrr.. tensi je!

nak tau.. aku tak belipun kupon parking tu lagi.. nak beli seasons parking cam hummmm.. kalo aku tak keje kat sini.. apa kehal nye nak saje² g sini kan. hmmmm ni harus peka untuk majikan oohh..tol tak?? hmmm sebulan rm42.00... ko ingat kene byr sbln je je... kali dengan 12bln... RM 504. hebat gak tuuuu..!

eerrrgghhh! aku parking kosong je tadi.. tak letak kupon pun.nanti lah aku xplain ye,camne nak guna kupon kat kuching ni. rasanya kat semenanjung takde GUNA kupon.. ia guna mesin masuk duit tu kan? hahhhahha adoiii.. hamperhh je oiiiiii! dah lah keje 8jam ohh! mau gilo kali dengan 5hari keje.. dohhh aarrrr!


itu yang tak best nya bila sudah masuk july..

yang bestnye..??

hmmmmmmmmmmm...hari²,,bulan² semakin cepat berlalu..best la tu.. bulan depan dah poasa lagi...raya lagi.. besday aku lagi.. hahah!! gitulahh... semangat pada hari kelahiran kita ni lain tau.. dari semangat yang kita biasa ada dalam hari².. itu kelebihannya. koasanya lagi kuat.. yoyo je aku..tapi benar seh..nanti kamu banding semangat kamu dihari biasa..dengan hari jadi kamu. wahhhhh indah owhh..even kamu tak pernah meraikannya.. yang penting "SEMANGAT" =)

6 ulasan:

  1. giler mahai yang
    keringla cmnie ...:(

    BalasPadam
  2. wah...
    ada besday ke?
    hapy brthday....

    BalasPadam
  3. kak ida suka bln july sbb
    besday kak ida bln july
    mega sale bln july hehehe

    BalasPadam
  4. kat jb ni ada gak guna kupon, tapi kat area2 yang ada signage mpjb la... tapi ikut pada tempoh masa la,, mcm stengah jam 50sen kot cam tu la...

    BalasPadam
  5. kat jb ni ada gak guna kupon, tapi kat area2 yang ada signage mpjb
    la... tapi ikut pada tempoh masa la,, mcm stengah jam 50sen kot cam tu
    la...

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx