15 Ogos 2009

RONDA petang jumaat ^_^


syok² aku mengonlinekan diri ditenghari jumaat. tetiba dapat sms dari Riza. siap tanya² petang ada plan ke tak ni.. nak ajak kuar lah tu kan. aku yang selalu keseorangan ni memang tak tolaknye.. ^_^

aku ke BOYAN dulu untuk parking kereta kat situ. Riza datang menjemput aku. so,naik kereta Riza la ye..
biru jugak minah ni.. hiks malu plak mbik gambar.. masa ni dia una spek mata.. padanlah tak nak tunjuk.... cantek tuuuuu.tapi kami ke TELEKOM dulu nak jemput kawan riza (suhana)
1stly.. kitorang ke SPRING. riza ajak g situ.. aku ni on saja.. lagi pun jam awal lagi..tapi kerna cuaca mendung buat hari cam gelap.. =)
meronda² mencari kedai kasut...

aku yang berkesempatan... *kaki ku diat.. hiksss



tak kemana² pun... kuar masuk kuar masuk tengok barang.. tapi riza sempat belikan high heel baru.. ee suke lah tu...


masa ni nak kata boring tak jugakk.. cuma aku ke blur"an.. hah mungkin kelaparan kot.. yang penting.. keceriaan itu harusss.. =)
kitorang masing² sibuk nak tapau donut. lame nye tak makan donut ni.. lepas ni kitorang nak g the bimmers makan AYAM PENYET.. lalallala~



3 ulasan:

  1. cik kiki nak gi semenanjung bulan 10 nih..?
    bile tarikhnya..?
    jom2..hehe

    BalasPadam
  2. teman first yang komen... hehehehe

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx