22 Disember 2009

lamenye tak jenjalan SPRing...

Bolehkan kalo saya hanya mengupload foto² ini tanpa bercerita panjang lebar.. =D

Occay je kan.. janji update.. dari saya terussss senyap dan menghilangkan diri.




...begini ceritanya,sabtu lepas.. saya keluar bersama divia.
saje nak meronda atas dasar keboringan yang melampau dalam diri saya.

kebetulan pulak dah lama gila tak cuci mata kat Spring (dengan harapan otak dan hati saya clear tanpa sebarang gangguan masalah :P


naaaa.. enjoy saja pix kami ini ya. (foto² ni cukup menceritakan apa yang saya nak sampai kan)

















-amat berangan mau jadi princess dengan gaun putih yang bersinar serinya.. bersama prince kesayangan ;} yang sedang berdiri didepan istana beta ini..





kesimpulannya... saya amat HAPPYYYYYY sekali......

5 ulasan:

  1. ~how i wish i can play with the real snow

    BalasPadam
  2. lama x nampak muke dip...makin comel haha

    BalasPadam
  3. owh canteknye itu diorg buat..castle bagai ek..bergambor sakan mmg best.tue...=)

    BalasPadam
  4. lengoh jari nak cari link comment..banyak sgt picture

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx