30 Disember 2009

PHOTO : BLACK & WHITE













HUHU~ mesti koang herankan.. kenapalah kiki ni..update tapi takde kisah sendiri.. :P

hurmmm sekurangnya update juga sebagaitanda saya hidup lagi =]


...yer sekrang ni cam tak tau nak story pasal apa dah.
kosong...sendiri bingung dengan sendiri.. haha~

yang dibingung pun tak tau pergi...


kusut juga runsing.
tapi saya tetap bergembira..

jauh disudut hati saya penat untuk berfikir.


opphhh. lupakan.

yang penting sekarang...

tahun baru nak datang...


harapnya.. ada sinar baru untuk saya dan kamu semua.


lalallala~ happyyyyyyy!! ^_^



12 ulasan:

  1. suka tgk pic black & white

    BalasPadam
  2. betul tu :)...semoga sinar memancar2 tahun depan

    BalasPadam
  3. Hi there. Here to wish you Happy New Year 2010. Please drop by to my blog. I've just started blogging since yesterday. So..I guess that it is. Hope we get to known each other better. See ya!

    BalasPadam
  4. belajar banyak

    BalasPadam
  5. comel gambar budak2 itu & happy new year..

    Great Teacher Onizuka

    BalasPadam
  6. Selamat Tahun Baru 2010, semoga azam tahun ini tercapai dan dilancarkan segala urusan hendaknye... Insya-Allah.... Salam dari saya Chilabaey's Spot.... Senyum selalu macam selalu.... :)

    BalasPadam
  7. happy 2010 kiki...
    may it brings u the best, ok?
    take care...
    and i love B&W pics!!! so classic!

    ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!

    BalasPadam
  8. hitam putih menarik juga.
    semoga tahun baru terus diwarna.
    selamat tahun baru Kiki

    BalasPadam
  9. lawo2 jugak pic kat blog ni....leh jadi sifu tak? hehe

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx