7 April 2010

ke K-Box karaoke lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

cakkkkkkk!! cakkkkk!! cakkkkkk !!

beginilah akibat mengupdate slow sangat.. kisah pun dah tunggang langgang.haha bila saya kuar ni pun cam tak brapa nak hingattt!!! bilaaa eh bilaaa!! ohhh ya 2 april... good friday! yesshh!


ini saya kenalkan new fren saya... ^_^



ila aka yeena.. :P

kebetulan tunangnya tidak ada di kuching. saya pulak memang selalu tak berteman. hihi so hari cuti indah itu kami plan nak dating sama. wahhhhhhhhhhhhhhh!! lamanye tak dating.. cuci mata kat spring! wakakaka~ (ziee tilla. masing² sibuk dah..bila nak dating nehhh? )



rambut ala jugah anak mareng (ehh tek kah? nama..? wakakkakaak keji je!!! saya cantek lagi jugah itu... tapi salahkan cina yang potong.. bodohh kasi amat pendek didepan! janji cute ..takpe ..muahahhaah!


yeahhh.. kami jumpa dalam jam 2.30pm like dat laa... plan kami nak g karaoke!! ulanggggggggggggg KARAOKE!!!!!!!!!!! yeshh! yeashh! pujaan aku disaat untuk melepaskan tekanan!..... kami ke spring at KBOX.. tapi sayangnya..masa tu kene tunggu 1jam lagi untuk masuk bilik. maklum cuti begini banyak orang yang nak terpekik melolong! so,kami booked untuk 4.30ptg baru ada kosong.. perghh dasyat nih... hihi


ape lagi.. kami sempatlah mencuci mata dengan barang².
pompuan ni sempatlah membeli cimin matanya.. hehe atas paksaan saya. ha kebetulan ciminmata di pun dah patah.. marah sampai patahkan cimin mata.. hihi garangggg! kesian ciminmata owhh :P



yeahhhhhhhhhhhhhha tyme to karOKkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!



perghh..!! nasib baiklah ila ni tak segan silu ngan aku. sama² hit n level la soara.. wakaka! walau ke laut pun suara tetap kaw² you!!hahha~ janji siksa jiwa melepasss!!

dalam 2jam kami dok melayan jiwa kat dalam tu.. masanya untuk pulang.


ehh silap!! kami sempat singgah ke bimmers untuk makan malam. perghh layan wooo nasi ayam penyet kalu satu hri tak makan uiioohhh!! sempat saya tapaukan "chicken wing' balik... ^_^



jadi,hari cuti yang baik punya itu diisi dengan kepuasan! =) llaalla~





2 ulasan:

  1. dari dolok g kmk nak bekaroke di spring ya.. alu x... brapa byr ciya ba,,,

    BalasPadam
  2. Aslkm,tumpang blog walking jap,by the way ur blog is nice,jom singgah n linkkan blog saye ni http://merdayka.blogspot.com ,ok thank you dude,bye

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx