9 Jun 2010

KEKENYANGAN + KEGERUNAN DIRI !! =)

petang semalam saya ke swee kang bersama minnie. =) gf saya tu la.. :P


akceli kat situ ada 2 swee kang.. satu kat halaman rumah.. satu lagi memang kedai nye.. saya punyalah dok baik tunggu kat kedai tu. bila call je minah tu... nak ajak duduk kat rumah tu........... errr punyalah malu nak bangun balik. cehhh.. dah lah muka seposen je duduk sensorang time tu.....


.......bila sampai je minah tu.. kitorang pesan lah makanan..
harus saya ais jagung dan tauhu goreng.. perghh sedappp... minnie pulak.. ABC ape tahhhh.. dan rojak buah. tak cukup lagi saya tambah lagiiiiiii mee belacan!!
tak sukup lagi saya minum lagi coca cola 1 tin.. perghhhhhhhhhhhhh~ saya pun heran sangat kenapalah badan sayaaaaaa masih lagi sekepenggggggggg!! hahaha makan je habish. habish je makan...
saya ulang ek apa yang saya makan... lalala~

rojak buah+mee belacan+ais jagung+air cola =mau nya ampussssssss nyawaku!!

yelah..kalu diikutkan tengahari tu saya makan nasiiii pun licin satu pinggan. haaar!!

oklah.. kita stop cita pasal makan..!! lepas je kekenyangan tu.... saya dan minnie ronda² jap kat town.. tetiba je teringin nak tindik telinga... huh!! saya mau tapi kecuttttttttttttttttt bagai nak rak!


kami ke HOPOH..
saya pun tak tau tetiba je teringin nak buat...
saya buat satu kat sebelah kanan dan satu lagi kat kiri atas.. gilllllllllaaa!! saya seram takut..semua ado..mana tak nya.. yang ada sekarang ni pun time darjah 6 mak saya buatkan.. GILOOOOOOOOOO ahhh!!

saksikan foto² bawah ni.. hihi


muka rilek lagi ni.. tapi jantung ku gedap gedupp ok!! **ceh mukaaaaa feel keindahan konon! dia kasi spray sikit supaya tak rasa sakit kot... tapiiii errrrr~sejuk² rasa nya gitu...

saya takutttttttt............. saya hampir lupa rasanya sakitttttttt nak tembakkkkkkk bagai ni.. kanan kat cuping.. so rasa sakitnya taklah sangat.. sebab kat situ isi je kan... so saya mampu lagi tersenyum... =)

menangiskah???? TAKLA..... saya sudah besar ok.. ape lah nak nangis².. hihi budak kecik bua ni pun tak nangis... cuma rasanya lebih sikit sakit dari yang b4 tu.. sebabnya yang ni kat atas kan tebal sikit.... mak OOIiiiii.. terasa imagine saya kalu² tetiba saya pengsan** hamperh je.... tapi satu badan rasa rasa lemah untuk beberapa saat.. hahahahah!! padan muka~

makanya.....................

uuuuuuuuuuuuuuu!! jadi lubang kat telinga saya ada 4 !!! PERCAYALAH :p


SAKIT KE??- ERRRR~ MEMANG TAK LA..!! =)




6 ulasan:

  1. 4? pergh banyak gila.hehehe

    BalasPadam
  2. ehehe..tringin..
    tp my mom x kc..cdeyh!!
    huhu..pew un bwu jew follow kamoo:)

    BalasPadam
  3. huhuhu sakit sik yunk...tapi sik hal yunk...demi nak kacak harus ktk tahan sakit..=)

    tok blog baru mek yunk...sikda gik a girl like me ya...=)

    BalasPadam
  4. Kmk suka swee kang... Yah... xtauk la pa yang best gilak sia.. ... hoho...

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx