4 April 2011

nota pendek.. :P

6 - 7 a.m : telinga dah terbuka dengan suara² yang riuh kat luar..tapi mata still dipaksa untuk dibutakan. lite² menyilaukan mata untuk online facebook. aisehh! 

8 - 9 a.m : aku dah bangun untuk cuci muka...berus gigi...lap muka... then.. sarapan... bersama air milo dan mee jawa.. fullamakkkk.. memang indah kalu dapat menikmati sarapan yang nyaman.

10am - 12pm :  sandar menyandar di depan televisyen.. tengok cita "kejora dan bintang"-ulangan.. dengar lagu tema "rindu setengha mati"-d'masiv. lagu ni memang buat diri rasa seperti nak rejam lembing di belah tanah melayu.. hihihi ;) lembing yang diikat bersama nota-nota hati ..boleh??!! pastu...lite² tukar channel... tengok cita hindi... lagi... tukar lagi siaran lain.. untuk layan lagu² kat saluran 180-astro... fuhhh. lagu "awan nano"....jadi nyanyian dikala teringatkan kenangan. lagu "sedetik lebih"-anuar zain... lagu ini menghidupkan cinta dalam jiwa disaat sendirian..walaupun terpaksa tertatih menjalani kesepian hati. wasehhhhh..

...........................terdengar suara "AJAKAN"...!

mak ajak kuar kejap tenghari ni...mak nak temankan dia ke saloon. saya punnnnn.. ape lagi mandi lerrr!
dan bila sekarang... malas lah nak pergi duduk termenung di saloon..kalu saya tidak dapat nak bermanja dengan rambut sendiri. makanya saya terbangkan diri ke celahan Cyber cafe yang berhampiran.


terus............... sikap facebook.. singkap blog.. singkap YM.. 
okaylah my lover²..... tenanglah,segala sesuatu itu berjalan diatas ketentuan dan takdirnya. bersyukurrrr ! love..love..love....

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx