14 Mei 2011

KFC bebeh KFC !

lame dah tak tonyohkan mata anda dengan catatan dari saya tentang KFC kan.. hihihihi Dah lame sangat saya tak pergi makan kat KFC.. ;) ayam punya pasal serbu Spring ditengahari Rabu!

memang pilihan saya begini. ;) saya tak suka makan kentang tuuuu....


Sekarang saya memang selalu merasa lapar.. mungkin disebabkan cacing sudah terhapus dalam perut. Asal jer waktu makan.. memang saya kan makan.. lapar macam tak leh tahan.. wahhh engko.. dan lebih saya percaya.. kalu mak saya cakap saya dah nampak berisi.. sah sah lah naik badan tu..  yayy ! ;)
kiki dan lina.. dah macam cina kan saya?!


Boleh tahan lame jugak lepak KFC ni.. Saya ngan lina ni.. saling berhubung kait dalam kerja.. tapi tak same ofis. Ofis dia kat atas-tingkat satu.. saya pulak kat ground floor...Tugas saya membuat tempat ujian berkomputer undang² tu.. LIna kat tempat Ujian. haaaa...SO,begitulah.. dats why.. waktu lunch selalu jer same.. kecuali dia lunch ngan husband.makanya saya terpaksa mengalah .. :P

yerrrr engko ni jakiah... tak sudah sudah nak ngeposingnye. Okay,mesti korang tertanya jugakkan..nape lah aku ni.. siap pakai spec... yerrr.. tak rabun pun nak pakai.. ke nak bergaya?!! NO NO NO~ ade kisah disebalik Spec itu.. nanti gwe ceritainnnn yach!. eh... ;)

1 ulasan:

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx