3 Jun 2011

saya & 5bodyguard ke 5 lokasi !

fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....... lepas nafasss panjang² dulu before saya nak update ni.. hehe! kali ni tak nak banyak cerita dari saya.. biar gambar ini menceritakan.. lokasi² kami. okay.. say buat sinopsis pendek kay.. ;)


Semalam saya kene bawak anak² buah saya ke kediaman kakak saya kat kota samarahan..bermakna kami akan bermalam kat situ. Oleh itu, sebelum ke rumah my sister...saya melayan dulu keinginan dorang untuk keluar ke sana sini. gilerr weyhh tapi memang dorang ini dengar kata saya lah. I kan garanggg..tak garanglah TEGAS! so.. kalu baik.. saya lagi baik.. haaaaaaaaaaaaa.. jom let go.. kemana saya bawak mereka!!! lalalala~




lokasi 1-@ HOCK LEE !!! 

ijan,anil,ajim,ashraf,pett

Kami main game dulu  kat sini!!! giler happeninggg aku layan dorang ni.. hihi

nak jugakkkkkkkkkkkkkkk!! 



main bola keranjang ni BESTTTT!!! semua kami mainn!!


bodyguard saya!

memang BESTTTTT!!


lokasi 2-@ THE SPRiNG !!
 
kat spring sudah!! yeahhh kami mau kunyah² dulu


time to pizza!


syerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr together²!! licin.. 

memang sengaja kasi dorang lapar dulu.. tak payah makan banyak².. haha!!


lokasi 3@ ONE JAYA
 
^terlupa nak snap snap snap!! :)
jadi patung?!! :P


lokasi 4@ ONE TJ 

urut time! fullamakkk best gilos.. masuk je RM1- 3 minit...  RM5-15minit.. RM10-30minit !
senjaga sonsang doe!


im alwez be happy !!!





lokasi 5@ My Chicken Story !!
dinner time!! makan makan makan... memang semua lapar!!

5 lokasi cukup membuat mereka happy dan puas kluar jenjalan.. maklumlah lelaki angkat bujang ni... kan?!! untie nye yang setahun lagi nak angkat 3 series pun puassss hati bila dapat buat mereka HAPPY!!

makanya,tamatlah jajahan kami..sayalah untie paling sporting u knowwwwwwwwwww!~ well ;p

2 ulasan:

  1. bestnyer!! bahagianya ada aunty yg sporting camtok

    BalasPadam
  2. fuyoooo ade 5 bodyguard ... :)

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx