15 Julai 2011

saya yang menunggu!

Dari pagi jam 9pagi saya pesan air milo peng.. sampai sekarang tak sampai².
Terus ke dapur ofis.. angkat secawan dengan air panas..
bubuh saja dari sebungkus nesvita bijirin OAT!

Hari jumaat ni terasa bersahaja.cuaca di Kuching pun mendung  berangin.Kerja pun macam biasa taklah busy.. but sumtimes ia mengundang kebosanan.. tapi saya gigih untuk mencari idea bagaimana nak mengupdate belog dengan lebih Bagus! supaya bloggers..dan silent reader tak boring nak singgah belog. 

hhOiii.. tik tik tik.. masa detik berjalan.. beberapa minggu lagi kita dah ramadhan menjelang ;) 
Sekejap je rasanye kan jumpa hari raya lagi kan.. hmm.. okay. yang penting minggu depan nak ganti poasa daaa.Yang dah habis ganti tu.mesti dah senang hati.. kan.. hehe! tahniah!

4 ulasan:

  1. KMk sik perlu ganti puasa... Puasa kmk tamat tahun lepas... hahahaa..

    BalasPadam
  2. siannye die milo x smpai..hehe..sabar eh..anyway u sgt cantik dear. :)

    BalasPadam
  3. selamat menggantikan puasa dear..

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx