10 Ogos 2011

Bila hati diguris luka, sapulah ubat penawarnya..

Bila hati resah, memandu adalah perkara paling memahami rasa..saya pun tak paham kenapa?mungkin jalan2 yang dilalui sikit menepis masalah yang difikirkan.mungkin juga saya mengalih yang bergelumang diminda dan mula focus pada pemanduan.serba sedikit ia tidak terlalu menyumbat banyak hal dalam minda.selain itu saya juga dapat menukar maklumat ke minda,contohnya: eh eh lampu isyarat merah! -makanya bgi isyarat terlebih awal ke otak.secara automatiknya,apa yang difikir sgat dengan masalah sedikit merehatkan minda. hehehe begitulah kebiasaannya selain berdoa sesudah solat.

apa yg best lg,saya ada 2 chanel radio,bila saya gundah gulana gitu fevret ku Sinar FM. lagu memang evergreen bebeh. siap terasa ingin saja dilaungkan ke dada langit rintihan hati. kalu jiwa melompat lebih tggi,saya gemar Hotfm maa.

Jgn riso stakat ni, saya tak mengalami sebarang memori cinta luka. aku hanya serangga.eh salah aku semut merah.eh eh salah juga aku sekadar penghibur diruangan senja nan merah. ewah2..habis segala tajuk majuk lama dicatat kluar.

Nak dijadikan cerita(crito je loh) walau apa pun dugaan yang datang tempuhlah dengan hati yang cekal.pasti mentari muncul lagi.. cahaya cinta akan menyeri perjalanan.percayalah cinta sejati akan bersama didalam langkahmu untuk meraih syurga cinta.

cukup.cukup.cukup! :)
redha kita diatas jalanan yang ditentukan.fikir baik diatas setiap ujiannya.pasti DIA kan bagi nikmat atas kesabaranmu nanti. :)

Thanks Allah s.w.t , lembutkan hatiku tanpa kebencian mendalam..


benci tu ada,tapi sikit2lah..tapi jarang saya nak membenci kalu xda org yg cuba nak sakiti hati wa.
kosong2 lah ye. maapkan daku kalu tersakit benak jantung kamu.kamu.kamu. dan kamu :)
...................
hmm malasnya nak lipat bju malam ni.tolong saya wak,boleh? :p

hah,tak nak?okay,babbai lah :p

1 ulasan:

  1. sabar..
    insyaAllah.. Allah turunkan hujan sebab nak bagi kita pelangi..
    :)

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx