6 September 2011

Bilik saya pun nak raya jugak.. siap tukar baruuuu :P

Hello orang kampung... hello orang bandar..!!!
gigil jejari nak menaip ni, dah lama sangat tak update blog. sakan bercuti katakan.. ;)

sebelum nak cerita pasal raya , saya cerita dulu sebelum menjelang syawal yer.. 
Sibuk dalam tukar langsir.. tukar kusyen kerusi.. saya pun sibuk nak bagi bilikk bersalin baru.. maksudnya cadar pun tukar jugak... begitu juga langsir.. :P hamboiiii.. dah rasa bilik orang nak kawin. haha! itu ayat mak saya.. :) okay abaikan... 

cadar memanglah selalu ditukar.. kekadang tu malas jugak nak tukar selalu. hahahaha yerla..tapi kene lah tukar paling² pun sebulan gitu kan.. kasi cuci. sapa yang rajin tukar 2 minggu sekali pun bagus..
 dalam gambar-body nampak cam dah gemuk.. TIPU!!!!
dah ngam² bilik purple kaler... cadar yang dah lama beli tapi baru jer dipakai.. menjadi pilihan dihari raya ni la.  Tahun ni tak sempat nak tukar kaler dalam bilik. insyallah.. lepas² ni kot..
orang kata jangan tidur bawah tingkap.. tapi kepala saya ni ngam² bawah jendela. Dan sebenarnya saya jarang² sangat tidur begini.. hihi tapi melintang tidurnya. hehe! sebab?? tak nak bawah tingkap... :P bukan itu sebab utama.. sebabnya saya suka dekat dengan plug untuk caj handpon. hahha!! 
wajah puas hati setelahhhh.. saya kemaskan bilik dengan 100% dari segenap sudut. hmmm tunggu jela 2 3 minggu.. bersepah lagi kot.. hahahhahah!! eh tak tak.. mesti di awasi kebersihannya. :P Kekadang anak² buah saya yang suka masuk bilik ni.. tapi jangan macam² terusiknya barang saya... saya mesti tahu punyaaaaa..  

2 ulasan:

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx