22 Oktober 2011

Sambutan Hari jadi yang ke-19+10 tahun!

Hiksss.. Choops! tajuk memang tak nak blah yer.. awak kira sendiri usia saya ni ;)

Tahun ni saya memang takde plan lansung pun nak meraikan ulang lahir saya.Macam biasalah...bukan ape sangat pun rasanya.cukup dengan rasa syukur lanjut setahun umur.Dah bersyukur sangat. Makin meningkat umur.. makin risau mak saya..tak kawen² lagu ni ha...

Alaaaa.. ilek lah mom! nanti jodoh dah bergolek² depan mata ni kang saya kawen ler:) hamboi bergolek² engko! .............okay,abaikan pasal jodoh. kita nak cakap pasal sambutan hari jadi saya ni. hiks!




Diraikan kat SECRET RECIPE-The Spring! 


Lepas kerja tu..kitorang terus je ke sana.Hanya sekadar lepak makan kata orang kan. Ingatkan nak makan nasi..or mee... sekali dorang pulung cake besar bagak ni weyhh!! bahagianya rasa dihati bila dapat cake coklat! terharu lah saya (T.T)

cuma masalahnya, saya ni bukan pengemar cake. serious!! makan pun lite² dengan air. hihi manisss sangat!
bertambah happy bila dapat hadiah coklat dari hanizah ;) happpy!! happy!! happy!
Tahun ni pun, sambut ngan kawan-kawan jugak.Sangat happy dengan dorang mama dan mummy howt ni! Walaupun baru² jer dalam persahabatan ni...semoga berkekalan sampai bila². ^_^
hazimah dan hanisah.. dua dua kaki gambar . so takde masalahnyeee kalu nak bergila² depan camera.

cake memang tak habis makan.. so dorang izinkan saya bawa balik. yayyyy!! sedap tu... cake secret recipe lagi! ;) tapi saya begitulah.. makan sikit jer dah kenyang. 
bufday girl 19+10


Kalu hari jadi tu dapat coklat... hari jumaat pula saya dapat lagi satu hadiah dari Hazimah pulak. 
seronoknya dapat hadiah ;)


:"AYAMKU RESTAURANT"-WISMA SATOK

2ND BELATED BIRTHDAY! HAMBOI... gilang gemilang!! 
thank you veli-veli much DarlingS !!-terharu dalam hati-^_^
yayy!! dapat bantal peluk!
selalu jer dapat bantal peluk.. saya nak husband untuk dipeluk!! hahah larikkkkkkkkkkkkkk!!


note: darlings, maksih oii..sambut bday mek tahun tok. moga² friendships kita berkekalan ;) *hugs!

6 ulasan:

  1. Kamek suka b'day cake kitak besar and chocolaty!

    BalasPadam
  2. kiki lalaaa. happy bday again :) :) :)

    BalasPadam
  3. choc indulgence!

    betuahnyaaaaaaaaaa dapat geng2 bait camya :)

    BalasPadam
  4. kakak comel , happy befday ! :)

    BalasPadam
  5. memang meriah ek....Ayen Giggs 'like',hehe...

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx