5 Oktober 2011

patung lilin menghina Agama.Yahudi.puihh!!

hagak² ler nak buat patung lilin.. 

Setiap agama mengajar kebaikan.  setiap agama ada kepercayaan..setiap agama mengajar kita menghormati agama lain. tapi kalu sudah tidak tahu menghormati agama orang beginilah jadinya: 

MasyaAllah..
terbalikkan gambar ni.. itulah fakta!


Ukiran patung lilin di sebuah pameran seni di Sepanyol, yang mengilustrasikan seorang Muslim yang sedang bersujud (di bawah sekali), seorang Kristian yang sedang berdoa (di tengah), dan seorang Yahudi (di atas sekali).

Betapa hinanya mereka menghina Islam. MasyaAllah.. Adakah Islam begitu teruk pada mereka sehinggakan dihina sebegini rupa.

Inilah yang Tun M kata, 
1.2 billion umat islam tidak boleh dikalahkan oleh beberapa juta yahudi.Kita sebenarnya adalah sangat kuat, Pihak barat telah membunuh 6juta daripada 1.2juta Yahudi.

" Tetapi Yahudi telah menjadi sombong,Orang yang sombong adalah seperti orang MARAH..mudah buat silap dan ia akan membuka banyak peluang kita"


3 ulasan:

  1. seni yang dibuat tidak pada tempatnya... tetapi semoga kita bisa selalu hidup damai.. semua agama sama dihadapan Tuhan..
    http://www.suaramedia.com/berita-dunia/eropa/17546-qtangga-menuju-surgaq-ala-spanyol-sulut-kemarahan-yahudi.html

    BalasPadam
  2. seni yang tidak pada tempatnya... semoga kita semua bisa selalu hidup damai.. semua agama sama di hadapan Tuhan.. http://www.suaramedia.com/berita-dunia/eropa/17546-qtangga-menuju-surgaq-ala-spanyol-sulut-kemarahan-yahudi.html

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx