25 April 2012

kenakan Fesal jadi gegirl! :))

Assalammualaikum makcik pakcik semua! :)
Rasa dah seminggu tak update blog ni.


Aku nak story pasal bilik. Aku dah lame giler tak kemas bilik. haha.. apatah lagi nak lipat baju. giler malas. tapi hari² aku lipat baju untuk orang rumah. tapi baju sendiri giler malas nak lipat. Sampai lah semalam aku punya offday merajinkan aku mengemas baju² yang ada. :)

macam tongkang pecah dah satu hal. satu hal pulak diganggu oleh budak kecik. 
Banyak baju² yang aku tak pakai lagi dah aku tolak tepi.. nak kasi kat anak buah aku yang muat saiz. kalu yang leh masuk tu.. untung lah! baju bukan tak elok. semuanya masih elok dan cantik. Kalu jual baju terpakai dah laku dirembat kot. haha! :)

Dari pagi sampai sampai ke tenghari aku dok kerjakan bilik aku tu. akhirnya kemas jugak.haha sebulan akan datang.. selerak lagi. adoh.. manalah semangat aku rajin aku pergi ni.. malas. yerr malas sikit jer.
 (haha tak sempat aku nak snap² tongkang pecah tu) hehehe! 

tapi aku sempat layan fesal versi gegirl ! ( mintak jauh) tapi ini sekadar denda buat fesal dok sibuk ngacau aku kemas bilik. hihi comel doeee!!

pandai buattt mukaaaa cute!!! cantek nye mataaaaaaaaaaaaaaaa. besarnya mata hitam!


ni pakai rambut palsu! hihihih :)) 

jangan besar ko jadi lembut sudah! (. _.)"


yang penting dia adalah baby boy sejati ! :))

ngeh! muahhhhX!

4 ulasan:

  1. hehehehhehe gurau2 jek mama ni kann...

    BalasPadam
  2. kesian ia.hehehe..tp comel

    BalasPadam
  3. nya k tudung pink ya nanggggg lah kedak girl! cute li jak

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx