12 Oktober 2012

Gunakan VEET untuk tampil yakin luar biasa !

Bila berdepan dengan wanita² yang tinggi, terus hilang jauh perbezaan diri bila nak berjalan dengan dorang. Bukan apa, mereka yang tinggi ni mempunyai kaki yang panjang. halus.. cantik. sungguh rasa diri tak layak nak berkawan. Ini kerna, tahap keyakinan dalam diri menjadi fasa zero. 


Tambahan pula, dengan Dress pendek atau seluar yang menampakkan bahagia kaki dorang memang sungguh memberi keyakinan luar biasa ketika bersua sesiapa sahaja. Tak perlu nak menutup kaki. yela.. kekadang kita ni lupa nak shave bulu roma pada kaki. heee~ terkadang pula ade yang tertinggal. pisau cukur pula macam tak cukur rata. 

Siapa wanita yang tidak cemburu.. bila melihat rakan-rakan yang sentiasa yakin dengan diri ketika memakai apa saja yang digunakan. tanpa risau akan bulu roma akan.Lihat saja di kaca televisyen, artis- artis sentiasa tampil lebih confident bila berjalan red carpet. PHEW! sungguh tenang dan bergaya.kan! so.. apa lagi.. mari! mari saya syorkan apa yang saya cuba!

  “how Veet gives you soft and smooth skin 
that brings out the confidence in you”.

ha... bagaimana Veet boleh melicinkan dan melembutkan kulit dan memberi anda keyakinan yang luar biasa! -gitulah! ;)
Begitulah... aku selalu mencari pencarian yang boleh memberi keyakinan bila berpakaian pendek mahupun apa saja. Asalkan sentiasa yakin. Sampailah Aku mencuba VEET. produk NO.1 yang mampu menanggalkan bulu roma. Kesan memakainya seperti keyakinan sama dengan kulit dilahirkan semula!

Sebagai jenama peluruh bulu roma wanita, Veet sentiasa menyediakan cara yang berkesan dan menyenangkan untuk wanita di seluruh dunia memastikan kulit mereka sentiasa licin dan terasa cantik menawan. Krim peluruh bulu roma yang diperbaiki ini menjadikan kulit licin, lembap dan terasa lembut apabila disentuh.
 
Sampai saat ini  kulit saya aman. tidak ada merah2nya, tidak ada alergik apa pun. Tapi ada baiknya kita mencoba dulu apa kulit kita aman atau tidak makai pencukur biasa yang boleh memudaratkan kulit.


Dan akhirnya, saya juga tampil dengan berkeyakinan.


saya lebih berkeyakinan dari biasa.


 SAMA ada anda bersantai ditepi kolam, atau berjalan ditepi pantai, serta bebas menari dengan riang, tiada yang dapat memberikan penampilan paling sempurna selain daripada sepasang kaki tanpa bulu roma. cubalah. :)


lihat video ini  agar anda lebih yakin dengan pilihan yang tepat :


 Bagi pendapat saya, Veet ini sangat sesuai dengan kulit kita. Mungkin karena itu tadi, cepat dan hasilnya sangat memuaskan hati. Dah boleh senyum kehadapan. :) tak perlu tunduk malu² melihat kaki.  

Dapatkan sekarang dipasaran. :) #sambil menari sha-la-lal-la.. sha-la-la in the morning!

4 ulasan:

 1. hehe...tampak lebih fresh ya sis.... :D

  oh ya btw...follow done ya...di nanti follback nya... thx

  salam knal from jakarta :D

  BalasPadam
 2. kalau pakai kat ketiak agak2 bulih licin tak? haha :p [singgah sini pulak :)]

  BalasPadam
 3. ye anda nampak lebih berkeyakinan awk ;))

  BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx