19 Oktober 2012

Jumpa FIZO OMAR

 Kebetulan sebelum rehat terima sms dari kazen nak ajak lunch. Jadi saya ni takde masalah. Lagi pula takde janji nak makan tengahari ngan sesiapa. So, nak dijadikan tempat perjumpaan yang dekat bagi 2 pihak. kitorang ketemu kat GIANTS Tabuan. :) sebabnya kazen aku dari Kota Samarahan.


Tak kisah lah nak makan ape, janji makan yang cepat dan pantas untuk dimakan.  SUGARBUN jadi pilihan.

ini kazen aku. sen.. tapi kitorang ade nama panggilan utuk kitorang "wen" haha!
Dah lamak juga rasanya aku tak lepak makan kat sugarbun ni. Asyik tapau jer nasi ayam tak pun KFC. heee~ Kalu ade teman makan baru jer aku pilih kat kedai makan biasa tu. sedap makan kalu berteman. :)

Thanks cuzzie, blanja makan as celebrate birthday gurl yang gurl sangat ni! haha~

Lepas makan² kitorang jalan² la dulu kat dalam mall ni.  tetiba dari kelihatan seperti fizo omar! alahhaiii.. ape lagiiii saya terus mbik gmbar bersama. kahkahkah!!

 Hagak² ler kalu menipu nyer kan. hahha ehhh betullah tu fizo omar. tapi bukan real. heee. gambar semata². Dari jauh senyummm melihat ku. sungguh. manis! awwww awww!apa apa pun kene bagi mukaaaaa show off sikit! hahahhaa ~ mesti rasa nak pang pang jer kan! :P :P
Terus teringat masa lepak kat waterfront dan jom heboh ngan dia masa 2009. Sekarang gila pulak dengan watak AMER dia dalam JULIA kat tv3! hee~


 okay.. masa untuk balik ofis. kang sesak pulak jalan pulang. mana tidaknya friday friday maaa...!! berduyun² kereta nak masuk pekarangan tempat kerja kan. :)


 p/s : HAHA maafkan saya, tittle saje nak kasiiii tiptop punya!mesti rasa nak tutup terus jer website i kan.. janganlah janganlahhh..! kan dah kene oleh birthday girl.. heee jangan mare heee~ :P papaiiiii



Amin Ya Rabbal A’lamin..

2 ulasan:

  1. iya iya ajak..ingatkan benar nemu fizo LOL

    BalasPadam
  2. hensem fizo. nak jmp gak la petang ni.haha

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx