11 Oktober 2008

AYAT-AYAT CINTA

" SETIAP MANUSiA ADA JODOH MASiNG-MASiNG "

(aku versi ayat-ayat cinta)


pasti banyak yang menonton kat tv3 semalam.dari jam 9pm-11.30pm itu aku hanya melekat di depan tv.ape lagi gara2 movie inila.. akceli b4 ni aku tak kesempatan nak tgok kat cinema.so,malam tadi aku baru tgoklah kisah2 nya.>>waduh,semua watak jugaklah aku hayati..cewahh* mana taknye sedih siot.terasa diri aku plak yang pegang watak-watak itu.wakaka Over!


...rasa aku yang paling tersentuh tgok citer tu kat umah.. mak aku asyik perli aku sedih/cry. dia mana nak nangis tgok.. kejap2 ke dapor lah.. tengok2 cita pun siap tanye kita lagi.. mana mnghayati..mmg lah tak terasa kan.. wakakkka mak aku tu.. suka kat tafsiran je bila tgok citer.. siap aisah dia kata noura..noura dia kate aisha, adoiii mud aku tgokpun cam larik je.. sibaek ade kak ipar aku explain.. hikhik..aku ni tak suka kalo aku tgok cite..aku tak suka orang tanye2.nak tanye dh habis cite lah.. hahaa~ feel aku nak hayati watak tu babe.. jadi potonggggg je. tapi kadang2 mak aku ni.. kate tgok tv padahal terlelap kat situ.. hurmm bila kita suh masuk bilik tido..dia kate masih nak tgok tv.. huhu~ tapi takpe lah.. dia kat dia tgok tv..tv yang tgok dia sebenarnya.. ampunnnn mak. =D

.. habis je cita tu..aku lewat sikit nak tido. aku layan hati ku ngan sms ceera dulu. then bila ngantok baru ku tido..


....anda percaya jodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh?*ya
sapakah jodoh ku..?*sila tungggu!!

8 ulasan:

  1. wah very creative... best ooo citer ni... saya pun habis je cerita ni siap buat entry... yang pasti betulkan citer dia best?!!!

    Kikki gambar fahri tu tak nak tukar pada pyzan ke? lalalal

    BalasPadam
  2. hahah u..kalo fyzan kat pix fahri tu dah lain jadi nya babe.. wakakak.. takmo lah.

    saye nak fahri jugak.. *

    BalasPadam
  3. yea... tapi jgn terikut sgt dengan melodrama cerita2 macam ni... tak elok tau utk kesihatan minda...

    BalasPadam
  4. lawa posternya?
    kiki guna photoshop ye?
    mahir la kiki gitu, zee baru nak berjinak dgn photoshop, sebelum ni guna software simple lain..
    hope dapat mintak tunjuk ajar dari kiki.. ;)

    Neway sygla, zee takde tv jadi tak dapat tgk ang menangis skali dgn org lain.. :)

    BalasPadam
  5. femes jgk cite ni ek..

    sapa jdh kiki?
    kiki tggu ke...atau kitorg tggu? hehe

    BalasPadam
  6. lam poster kiki jadi bini no 2 fahri le eh eheheh

    BalasPadam
  7. kreatif..
    tp dh mcm cerita cinta 3 segi je..

    BalasPadam
  8. nak jugak muka masuk situ, hahaha..

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx