19 Oktober 2008

KESEPiAN KE McD

balik keje semalam awal (18oct).. tetapi teringin je nak makan MCD. fuhh..memandang kesorangan aku nak lah ada temankan.aku call pyzan.. lak cam hamperh je.. ade je alasan tolak permintaan aku.. bukan minta dia lanje pun..ni haaaaa..aku nak masa je payah sangat ke nak spend ngan aku.. mmg ke.ce.wa aku siot! boleh dia kate dia malas....! *jgn sampai aku wat hal.. padan muka ko~

>>>> sebelom tu aku msg2 lah zie.. katenye kat umah..takmolah aku gara2 aku dah depan mcd nak jauh mbik dia plak kan..* kot2 dia ade kuar ke.. tu yang aku tanye.. then,tanye lak setilla.. same gak kat umah. tu la jauh lagi..hiks takkan nak tunggu dia baru nak makan.. last2 tak aku call lah teman aku si ISMAEL tu... tu pun soranggggggg!!!!! ada handpon tak dijawap2.. mmg sakit hati aku dengan lelaki semalam ok. wakakkaak kerna ko rosakkan hati ku... *cea ayat!

>>>>>>>>> ape lagi dengan perasaan kesedihan aku tu.. aku masuklah sorang* ampu lagi ku berdiri tanpa2 korank ni wahaiiiii lelaki..( aku marah kejap je.. korank jgn lah bising.kat sini je aku meluah pasaan ku..) then sesudah itu.. aku masuk balik kat TUN JUGAH kerna disitulah aku parking kete aku......

wajah sedih konon.. ade bf pun cam takde bf.. puii** rasa geram aku ni weyyyy!! no reason if u nak spend masa pun..

last2 aku singgahlah kat depan PUSTAKA melawan kesepian itu.. aku ngap2 kan je burger tu walhal aku tak suka burger. eeee rasa aku nak gigit samapi tercabuttttttttt kulit mereka ni tau.... ayam goeng MCD sudah habis.. jam 9PM baru ade mana mau tunggu......

sambil makan2 tu haruslah aku minum..kang tak pasal2 tercekik kat situ.. pandanglah kiri kanan sambil cuci mata dan hati aku ni..( ko ajar aku berdendam)

hurmm..ape lagi orang kat depan tu pandang2 je tgok aku.. apakah? aku duk diam situ tak kan nak mbik laki ko pun, mmg encem.. patut ku pandang.......!! tp tak semestinya aku pandang kerna dia encem kan... adelah sesuatu tu..!! wwakakak apakah? itu rahasia.... =D

argghhhhh!!! mmg bila fikir time kita diketepikan begini.. rasa aku nak kill je orang itu. jangan tunjuk sikap FIraUn itu dengan aku weyy.. t aku jadi orang yang paling kejam buat ko! wakakkkak kejam ke? ehh kejam gak aku ni.. kalo ko baik aku lagi baik dari ko... tapi jangan sampai hati aku terlokak... sampai kemana pun ko kan rasakan dendam aku! hahahhahah~ aku versi garang seh!!

Ok berbalik pada cerita aku.. lepas je aku makan2.. aku memang time aku ting tong gini aku tak leh nak duduk rumah..aku kene usaha untuk ceriakan keadaan.pasal dalam umah aku alwez tak buat ape2.. so aku msg lah ngan kazen ku.. *(niah) -katanya dia mau kuar 6.30pm, jumpa member.. fuhhh waktu yang tepat sehh!! harus aku join ma~ apa lagi aku drive laju2 lah... sampai umah 6PM.. fuhh capekk seh.capekkk berbaloi dari otak ku capekkkk untuk fikirin masalah itu!

2 ulasan:

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx