19 Oktober 2008

HAPPY BESDAY TO ME!!

Hari ini genap 26 tahun usia ku.moga apa yang tak tercapai lagi kan dapat dikecapi..tak kisah cepat atau lamabat( cilok ayat ceera jap). aku tak banyak nak kate pasal bufday ku ni. tiap2 tahun same je bagi aku.. apa yang terbuku di hati ini moga tuhan leh permudahkan untuk aku.

>>> thanx so much to ceera..selaku orang yang pertama wish kat aku..
>>>to miszue..dalam berdiam diri dia tuh..ingat jugak nak sms malam tadi tq..
>>>to zie.. wakakakka percuma je set jam..tp alarm tak bunyi.. wakak tak kira ko no 3 ke apakah.. aku sudah happy >>> to ismael.... habis jam 2pagi akubangun dgr sms dia.. hehhe makasih dear!
>>> to nemo...^_^ miss u sista..
>>> dan to all my fren yang wish kat aku jugak.
>>>ohh tak lupa kat my family suma... =( tetiba terharu.. pasal tahun ni dorank suma ucap kat aku pagi tadi.yang tak sempat jumpa aku pagi wish kat telefon bagai... hhuhu

OOOOOOOhhhhhhhh missing sumone?

neway,petang ni mayb mau jalan2 sama zie.. ^_^

21 ulasan:

  1. wish u epi besday again :D

    p/s: mau jln2 ngn z...bestnye..nk itot :p

    BalasPadam
  2. hepi bezday...
    tak kira aku orang ke brape..
    janji aku wish.. hehe

    BalasPadam
  3. happy bithday kiki...semoga terpacapai apa yang di hajati ok...

    BalasPadam
  4. dear kiki....
    memandangkan wani ex der no kiki,
    wani enak wish u happy birthday kat dear...
    moga panjang umur & dimurahkan rezeki ok..

    ~hugs~

    BalasPadam
  5. *happy burfday kak kiki*
    nyanyi2 smbil blow candles.
    hehehe.

    May ALLAH S.W.T bless U.
    wish many happy returns to U.
    all the besh in ur lifes.
    stay cun n keep blogging k.;))

    muaaah~

    BalasPadam
  6. happi befday... njoi life k... ;]

    BalasPadam
  7. uihh..hepi besday..dah tua dah..bila gik tek??huhuh..

    BalasPadam
  8. selamat ari jadi, moga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki dipercepatkan jodoh.hehe...

    BalasPadam
  9. selamat ari jadi. semoga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki dan dipercepatkan jodoh.hehe

    BalasPadam
  10. happy birthday kiki..wah..nektok mek utang hadiah ngan kitak n zie erkk..bila lah boleh jumpa lagi

    BalasPadam
  11. owh..hepi belated besday!!
    semoga ceria2 slalu :)

    BalasPadam
  12. happy belated birthday kiki....
    semoga happy sokmo..

    BalasPadam
  13. epy blated bufdey to u..h0pe 2morrow will be much better than 2day..n may g0d bless u...

    hehee sory late...(^^,)

    BalasPadam
  14. apie buffday to sekali agik yunkkk
    mwahhhh²

    BalasPadam
  15. happy befday again yang..muahss

    BalasPadam
  16. happy belated bday yang..
    may all ur dreams come true..
    amin..

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx