19 November 2008

LUNA MAYA MACAM AKU KE?

tak kira nak cerita jugak ni.... *TAJUK TAK AGAK² WEII...

AUDIO http://audiosworld.blogspot.com -eh ade world jugakla..terasa mawi gitu..hahah~ dia kata pix tu seiras haku.. wahhh excited gak nak tau.....aku punya gigihlah nak taukan.... kot² aku cantek lagi dari dat gurl ke kan..

♥ time aku download tu... line lak slow.. time loading tu.. nampak jelah mata dia ni.. ooowwh tengok mata saja saya sudah dapat kenal.. itu luna maya!!

dengan rasa bangga dalam diri..ada gak org tgok aku cam celebrity.. wakakak gila glamo ka ngko!!!- wa tarak kisah lah..untuk pix ini sajo lah... bukan pada keseluruhan luna maya tu..!.itu bukan saya cakap.. AUDIO yang kata.. ...kan audio kan... nanti balik dubai ngan lupa ole² saya!

hahahha... aku no komen jela ye.. tapi LUNA MAYA memang cantekkk..( layan jugaklah perasan ini.. haha) Ntah part manakah seperti saya wahai audio...? heheh sila komen =D

14 ulasan:

  1. eh eh.. same la kiki ngan luna..
    ade la iras2..

    BalasPadam
  2. kiki

    i think i know which part...

    mata & senyuman.. the way u smile.. and rambut.. :)

    and komen pasal rambut... jangan la potong.. sayang la..

    regards ~Ms. Tulip~

    BalasPadam
  3. huhu.. cam luna maya tuuuuuuuuuuu...

    sapa eh luna maya nie?

    BalasPadam
  4. aah la.
    ade iras la k.kiki.
    tang rambut.
    hikssss.
    senyuman pom same.
    bentuk muka pom same.
    eh2,same cantik jela sng cite.
    hehehe.;))

    BalasPadam
  5. kiki..seiras tang senyum dgn pipi tu...(i'm ur silent reader from seremban)

    BalasPadam
  6. Tengok picture u kat seblah tu..(Picture Profile)... and then tengok balik pic Luna Maya. Any resemblence? Ada kan? XD

    BalasPadam
  7. tengok skali memang sama...
    tapi...
    tengok duakali makin sama la plak...
    luna maya <> kiki

    BalasPadam
  8. posinnye seakn sama..
    kiki sy ni pon cantek jgk lew.. :D
    cantik bangat..hehe..
    (ckp indon lak) ;p

    BalasPadam
  9. part mata ngn senyumnya... hehehe

    BalasPadam
  10. ader iras lah... cube try pose cam die tuh kai bju putih gak.. huhu mesti nmpk seiras jer.. hikss...

    BalasPadam
  11. a'a laa....ade2....

    sma jugak kan...iras2....

    cantik2... :D

    BalasPadam
  12. meybe senyuman korang same..cantik kan luna nie..adehhh
    kiki lagik cantik hikhikhik

    BalasPadam
  13. ade iras2 la kiki..
    cantek..
    hehehe!!

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx