3 Disember 2008

NOTA PENTiNG

sejak mingggu menjak ni.. aku mmg takleh nak bebeloging dengan baik.. hha ini kerna pasal kerja aku tulah..wat sistem baru.. cam nyampah je rasa..


.. sorylah kdg² tu aku update ntah ape².. takde modal lah tu.. hahaha tapi kalo diikutkn keje aku taklah banyak..cam dulu² juga..disebabkan kene selalu nak check yang aku booking tulah JAdi aku ni sengoNyoh je nak update.. huhuu


♪ untuk tag² yang aku tak jawap lagi tu.. tunggu la ye.. kalo tak de jugak.. halalkan saja boleh.. hehee

2 ulasan:

  1. hehe sengonyoh tu apa??
    waaaaaa sama arr lately busy giloss...
    nak buat lawatan dari blog ke blog mmg xsempat..nak tinggal kan komen apa tah lagi...ni amik kesempatan kat umah nie...xsuka busy..hiksss

    BalasPadam
  2. xpe akn dinantikan tag2 tu muncul ;p

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx