2 Januari 2009

BARANG KRAFTANGAN SARAWAK.. *BEST!!

meh aku ajak korang ronda barang kraftangan kat tempat tilla keje ni.. hehheh


termundar mandir je aku kat dalam ni.. syok maaaa layan barang² gini. i suka. hhehhe!

ketam my fav... huahuau~ ketam kayu.. wakkakkaka!!

trademark sarawak bumi kenyalang.. oh bawak lah daku terbang.. cehh!!

syokkk habis aku kat sini.. snap² diruang yang ada.. hahha~ tempat dia best..tp cam boring sikit lah.. pasal takleh nak on9.. tilla bawak lah lappy mu... hahha~

so cute...... yang putih kat tengah n yang paling hujung belah kanan kat bawah belah kanan... shomel²

gelang~ ni pun menarik perhatianku..tp tak belilah... tengok jew

beginilah rupa kita suatu hari nanti.... =( jangan pandang sangat kecantekan itu.. kang same je level kita nanti..janji ko punya hati baik..sudah.. ^_^

aku dan tilla.. makasih kasi aku round² kat sini.. hehhe~

last² aku tergoda cincin rm1.20 ni.. manik² ingakan bercen² je.... tilla laen kali kasi free je lah.. hahahhah~ around 1.15pm aku chow ofis sudah..

7 ulasan:

  1. sy berkenan kucing tu..comel :p

    klaka ayt kiki guna..
    "tergoda" gitu...hik3

    BalasPadam
  2. eii,,tetarik larr nan tengkorak tue.
    muhahaahah..
    belikan ntok zati leyh ta??
    muhahahaha..

    BalasPadam
  3. shafie:
    haha ayat aku mmg la.. even klaka dgn ayat aku.. ko pun tergida nak baca entry aku ni kan.haahha

    ezaty:
    meh lah dtg sini..nanti kit akasi tengorak tu.haahah kiki kasi tengork hidup nak? hahah

    princess N
    tu lah kiki pun suka tgok..

    BalasPadam
  4. hoh ada TENGKORAK oooo
    gerun aku

    BalasPadam
  5. Although we have differences in culture, but do not want is that this view is the same and I like that!

    BalasPadam
  6. It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG
    landing net

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx