8 Januari 2009

nyaris² langgar uncle tuw.. =(

pas kenyang makan tuh kan.. kami terus je balik.. masing² rasa dah tak tau kemana.. dengan rasa kenyang ni lagi. before aku nak hantar zie balik.. kami singgah dulu ke supermall-semariang!


pas beli mkanan untuk meow² zie tu... teruslah masuk kereta bagaikan..kata nya mau pulang... masa aku nak belok kanan tu.. fuhh kejadian berlaku..... serius babe! depan tu dah lah gelap... masa tu pulak hujan renyai²... aku tak panik! pasal aku lansung tak nampak apa yang ada kat depan aku... time nak kuar dari simpang tu kan... fuhh!!1 sumpah aku tak nampak u!!! aku nyaris lagi nak langgat uncle tu. sibaeklah uncle ni bawak troli.. so..apa kes depan keta aku pun..aku tak tau... aku sempatlah buka tingkap.. g tau.."sory uncle... mmg tak nampak...." pastu uncle tu senyummmmmm nak marah pun ade.. senyum mencabar pun ade gak...dia kata ape tau" pahal awak.."( dalam bahasa sawak tek pahal ktk,nasib nya ber kitak.. mun berkau.. mati aku... nang cuak kecut perut aku dgr nya kelakar" ) tapi se.ri.us aku mmg tak nampak pun orang tua tu kat depan.. dan mmg aku ade poblem kuar simpang.. mesti pandangan aku dihalang oleh benda ni.....


yang ni... lah... but aku selalu tak nampak bila kuar simpang . tapi....!! xlah aku slh ni suma..mayb aku weng² ke time tu.. sampai lansung taknampak.... ~mmg aku tak nampak pun... aku mmg wat muka bersalah sangat sambil angkat 2tangan kat mulut..say sory ni!! imagine korank... betapa aku rasa bersalah.. tapiiiiiiiiii~ dah mmg tak nampak apa² pun time tu.. zie pulak ngan msg².. terus dua² tak nampak... =( sory uncle.!

alhamdulillah..kete ku pun takde apa².lagipun time tu slow je...

9 ulasan:

  1. helo, kiki! :) lamak dah sik menjenguk blog ktk tok, hehe... harap ktk sihat :) ya Rabbi, nasib bait sik accident, eh...kmk dgr di kuching mala juak hujan. bait-bait drep, oi... hehe ;p

    BalasPadam
  2. Oo..mcm cermin berwap tu ek..

    xpe semua ok kn..
    pape kna hati2 :D

    BalasPadam
  3. auk ki..benda ya nang ngaco mun driving. lebih² gik mun motosikal, mmg sik nampak.

    BalasPadam
  4. nasib baik. biasalah dah hujan

    BalasPadam
  5. eh came ar yang...aku pon selalu xnmpk sebab tue..
    so hati2 tau yang..

    BalasPadam
  6. fuh seb bek xde pape.. riso jer kalo terlanggar org tua tu.. lenkali ati2 ek..

    BalasPadam
  7. eeee..nang cuak la aku rs time ya kowh kiiiii..takut nyawa ku aie. mun papa tek, sure aku dolok nangis..hehehe

    lenkali mun ko kuar simpang, x mok dolok eh aku nk layan sms....nasib baik x da papa ow.

    fuhhh what a relief :)

    BalasPadam
  8. bese laa...ble ujan mata jd x awas kn...

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx