7 Februari 2009

senyuman?-siti nurhaliza & vanida imran

ha.. kali saje nak citer pasal artis. kehkehekhe.. tka salahkan =D 2 wajah ini bagi aku
"senyuman yang paling menawan"
yang menjadi fav aku. nak tau nape? jom ikut....wajah manis yang hampir sama bagi aku.. oiitt..aku cakap bagi aku kan? bukan purata semua orang ait..


hurmm sape lagi Datuk siti nurhaliza le.. yup tak kira lah org nak kate ape.. aku suka kan nye. haha~ wajah dia cute.. kalo tak make up lagi nampak muda.. ^_^ dah make up lagi lah cantek..(geram nampak yang anti siti ni =D )

gitu juga vanida imran.best actress kat malaysia ni.juga pada wajahnya manis itu..buat aku mmg suka sangat.haah~ over ni...


kalo org tanya aku siapa pasangan artis yang aku paling suka? harus vanida dan rashidi.. baru²i ada baca kat majalah. "perbincangan yang baik akan kekalkan hubungan" iya...cayalah beb.apa² pun masalah kalo dibaca bincang..mungkin tak sampai jadi huru hara. tabik spring lah..


haha~ tu aja.. aje nak isi masa kosong aku kat ofis ni. tapi caya tak.mereka berdua ni punya wajah iras yang hampir sama tau.. kalo korank tak pasan..aku je lah yang rasa.hahahah~

10 ulasan:

  1. oh kak ct...hehe
    (isteri org ni..opss)

    tp ea mmg lawa :D

    BalasPadam
  2. vanida mmg sweet... walaupun kulit dia agak gelap, she's unique!

    BalasPadam
  3. Salam

    Manusia dinilai dr budi beb. Bukan paras rupa. Especially bagi kita orang Malaysia, harus sokong ni. Krn di negara luar, terlalu ramai yang cantik ahahahaah banyak kali keterjuaan & kepujian sampai penat nak cakap.

    (^-^)v

    BalasPadam
  4. Haha.. reya dh di depan umah Ct masa kat lipis di embak cousin nya.. skali dak ct ngan bapaknya sekda... aisehh.. mun ndak udah kenak inbiu nya hehehehe..

    BalasPadam
  5. ketiga-tiganya semua senyuman manis.

    BalasPadam
  6. Siti if tak makeup, agak teruk aa muke die, but compare with others, still better la. Vanida, totally sweet. 100%. Start from the physical, inner & attitude, mmg respect! Mmg elok sgt dgn shidi. =) haha. dah menglah pompuan aku kritik, no, it's just my opinion as a man. =) Anyway, nice blog.

    skullsplitter

    BalasPadam
  7. vanida...
    suke sgt tengok die..
    ade muke keibuan..
    sejuk mate memandang..

    BalasPadam
  8. kiki,
    nanti beli la majalah intrend yg terbaru...cover gambar siti..dalam tu ada cite pasal vanida n rashidi...suka tgk taw...cute tul la vanida..senyuman dia mmg lawa...series!..:)

    BalasPadam
  9. sapa kata muka siti teruk kalau tak mekap.. muka dia sangat smooth okey...

    p/s: orang yang pernah tengok muka siti depan2, siap telek2 lagik..

    BalasPadam
  10. kan ceera kan.. eleh tak suka siti lah tuh.. aku suka ape.. hahha lap u siti.. haha

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx