1 Februari 2009

jalan² wif iedot,ajet & alan

keje ku habish around 3pm.. jalan² kejap..aku siggah lak CC. nak check sumthing.. tapi nampak nya.. sumthin itu mmg wat aku terasa golap dah.. my otak jammed buat seketika.. my heart apa lagi realy lah berkecai. i tak nak emosi dengan semua ni. terus aku mencari..mencari... mencari.. tapi no respon. its ok.. aku call alan.. dan borak kat edot.. time tu dorank kuar jugak.. so untuk tidak memikirkan hal² yang buat ku "down" -i need to happy lho~ aku joinlah dorank jalan².

aku ni byk twin tak seiras tau. hahah~.. janji dorank kat hopoh.sibaek lah sekurangnya emosi yang tegang seketika itu dapat ku atasi buat sementara waktu.. tapi sebolehnya aku harap aku boleh ikut apa yang ditentukan. mungkin kadang² kita perlu menerima apa yang baik untuk orang lain. hurmmmmm~ selebihnya aku cuba untuk pertahankan apa yang aku rasa. aku happy bila ada mereka~

edot n ajet.. sweet couple lo.teringat aku akan ceera & ciput...huhu~ suara si Iedot cakap pun cAm ceera~ lepas ke hopoh..kitorang g ke tun jugah.. ackeli alan pun ade sekali ni..tapi tak teringat nak snap².. hheh~ wahh.. tak best.. kalo tgok org shopping kt tak shopping ait.. hhehe nak wat camno..bos aku ni tak kasi gaji lagi.. =D hari ni baru balik bercuti kot.

akceli nak join dorank g bufday party member kpd member dorank.. tapi jam udah telat seh.. aku harus balik.. huhu~ aku balik jam10..sampai umah raound 11pm. pasal sampai sejam... tu lah polis wat roadblock.. sampai kene beratur panjang kat depan hilton.. =(



note: aku terima akan jalanmu...

6 ulasan:

  1. huhuhu teringat baru 2 kali ke tun jugah :D

    BalasPadam
  2. Suka maca ntry ktk.. byk gambar byk ktk bjln2.. i loike... hehe..

    BalasPadam
  3. rindu indah ngan Lee sport centre. haha

    BalasPadam

terima kasih ;)

klik iklan ini..macam² menarik!!

nuffnangx